Την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα την γνωρίζουμε μέσα από τις ερμηνείες της στο δημοφιλές συγκρότημα Les Au Revoir. Με πολύ προσπάθεια και αγάπη έχει στήσει ένα καινούργιο εγχείρημα γύρω από τα τραγούδια και τις μουσικές που αγαπάει με επιρροές απ’ όλο τον κόσμο. Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα που θα μας ταξιδέψουν στην Ανατολή, τη Δύση, τα Βαλκάνια, τον Νότο, κάνοντας μας “Ένα γύρο τον κόσμο”! Το ρεπερτόριό της θα μας οδηγήσει από την Ματούλα Ζαμάνη στον Κώστα Παυλίδη, από την Ishtar στον Γιώργο Νταλάρα, από την Thalia στην Αρβανιτάκη, αλλά και από τον Goran Bregovic στην Ελένη Βιτάλη. Ένα ταξίδι στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού εμπλουτισμένο με μικρές πινελιές εξαίρετων λαϊκών ακουσμάτων που όλοι αγαπάμε να ακούμε και να τραγουδάμε.

Με τα τρία προσωπικά της single “Ένα Γύρο τον Κόσμο”, “Όπιο” και “Ο Ήρωάς Μου”, που κυκλοφορούν από την Plus Rec, αλλά και ένα δημοφιλές cover στο Tik Tok στο τραγούδι “Ο Δάσκαλος κι Εγώ” στις αποσκευές της, μας ετοιμάζει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς της, επιστρέφουν για να γεμίσουν με ενεργεία την σκηνή του Caja De Musica, με σκοπό να “ντύσουν” την βραδιά με συναισθήματα!

Μουσικοί

Κιθάρα: Σωτήρης Βογιατζόγλου
Πιάνο: Θανάσης Μάντζαρης
Μπάσο: Αλέξης Νασσάτι
Τύμπανα: Παναγιώτης Βραχιολίδης