Πόσο gothic πιστεύετε πως μπορούν να είναι οι Γιαπωνέζοι; Η απάντηση, όταν πρόκειται για τους Gothika, είναι: εξαιρετικά πολύ και με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Πόσο gothic πιστεύετε πως μπορούν να είναι οι Γιαπωνέζοι; Η απάντηση, όταν πρόκειται για τους Gothika, είναι: εξαιρετικά πολύ και με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Οι Gothika έρχονται κατευθείαν από το Τόκιο, φέρνοντας τους γιαπωνέζικους σκοτεινούς, ηλεκτρονικούς τους ήχους! Αυτούς του υπέροχους ήχους ξέρουν να τους μπλέκουν ιδανικά με pop μελωδίες των 80\’s, δημιουργώντας μια μοναδικά σέξι εμπειρία.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του album τους, «120 days of Sodom» και μία μέρα πριν εμφανιστούν στη Γερμανία, για το μεγαλύτερο indoor event της gothic ευρωπαϊκής σκηνής, το «Dark Dance Treffen», οι Gothika θα μας συστηθούν από τη σκηνή του Underworld.

Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε τον ερμαφρόδιτο τραγουδιστή των Gothika, Andro, τον cyber #449 και τον άναρχο Dee Lee (των 2 Bullet), σε ένα show, το οποίο εδώ και καιρό προγραμμάτιζαν να πραγματοποιήσουν στην χώρα μας.

Οι πιστοί τους είδους να προσέλθουν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Underworld και οι υπόλοιποι ας μην χάσουν την ευκαιρία να μυηθούν στον γοτθικά ρομαντικό ήχο τους, στους σεξουαλικά διεστραμμένους στίχους τους, στην προκλητική σκηνική τους παρουσία και στον παράξενο, αισθησιακό κόσμο τους, που οι ίδιοι προσδιορίζουν ως «sexed up electronica».

Η συναυλία θα ανοίξει με ένα dj set από το jmusic.gr, με γιαπωνέζικο ροκ, electronica και visual kei ενώ θα ακολουθήσει το καθιερωμένο Spookshow του μήνα από τον DJ G.Fakinos.

Info
Gothika
Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 21.00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00)
Club Underworld, Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5
Τηλ.: 210 38 40 965
Είσοδος: 13 Ευρώ
http://www.jmusic.gr/
http://www.greece-japan.com/