Ο 2ος προκριματικός γύρος του GLOBAL BATTLE OF THE BANDS έγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στη μουσική

σκηνή PassPort στον Πειραιά και συμμετείχαν 10 μπάντες, 8 από την Αττική και 2 από την Πελοπόννησο.

Το κοινό συμμετείχε ενεργά ψηφίζοντας τον καλύτερο ενώ είχε την ευκαιρία να απολαύσει 18 νέες αυθεντικές συνθέσεις σε 1 συναυλία!

Οι μπάντες τα έδωσαν όλα και η απόδοσή τους στην σκηνή έκανε τα πράγματα αρκετά δύσκολα για την κριτική επιτροπή (Γιάννης Αζιμάνογλου, Κάτια Γκονζάλεζ, Σπύρος Αρώνης), που μαζί με το κοινό ψήφισε και αποφάσισε για τις μπάντες που θα «μονομαχήσουν» ξανά στην τελική φάση που θα γίνει στα τέλη Απριλίου.

Ο μεγάλος νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Τελικό του GBOB που θα γίνει στις 3 Ιουνίου στο Βουκουρέστι, με έπαθλο πακέτο συνολικής αξίας 100.000 δολαρίων!

Οι μπάντες που προκρίθηκαν είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: Jammaroots and the Oscillators, Project Zeroed, Sun Rain In Life και Touch.

Μαζί με τους Bound Affairs, Fly By Wire και Stonebringer που προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο, είναι οι πρώτοι 7 που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τον Τελικό!

Σας περιμένουμε όλους στον επόμενο γύρο που θα γίνει Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012!

Αυτή τη φορά το GBOB κατεβαίνει στο Γκάζι και πιο συγκεκριμένα στο «KooKoo», με δέκα νέες μπάντες να μπαίνουν στις μάχες της πρόκρισης!!!