Φέτος τα Χριστούγεννα μας έρχονται με το… Τρένο! Και συγκεκριμένα με το Μουσικό Βαγόνι Orient Express της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ!

Τα γιορτινά μουσικά live ξεκινούν την Τρίτη 17 Δκεμβρίου 2013 με τους Lazy Walking Lily.

Οι “Lazy Walking Lily” γυρίζουν στον γνώριμο χώρο του Τρένου στο Ρουφ και πραγματοποιούν ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν και το μέλλον επιλέγοντας μουσικές στιγμές που μας χάρισαν τον έρωτα, τη νοσταλγία αλλά και το χιούμορ.

Οι “Lazy Walking Lily” είναι ένα καινούργιο μουσικό σχήμα που ερμηνεύει τραγούδια swing, cabaret και jazz, κυρίως των δεκαετιών ’30, ’40 , ’50 αλλά και πιο σύγχρονα. Στο πρόγραμμα τους συνδυάζουν τραγούδια από διαφορετικές χώρες και περιοχές του πλανήτη, όπως Αγγλία, HΠΑ, Γαλλία, Ελλάδα, Λατινική Αμερική, διασκευασμένα μέσα από το πρίσμα του swing και του cabaret.

Ερμηνεύει η ηθοποιός Λίλη Τσεσματζόγλου και ο Λάκης Χαλκιόπουλος, που παίζει και κιθάρα. Στο πιάνο ο Ηλίας Καλούδης.

Γενική είσοδος 5 ευρώ
κρασί, μπύρα 3,5 ευρώ / ποτό 5,5 ευρώ / κρύο πιάτο

Στη συνέχεια την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 11.00 μ.μ, η Μιράντα Μακρυνιώτη μεσόφωνος, ο Χρήστος Πρίφτης βαρύτονος και η Beata Pincetic στο πιάνο, σε μία και μοναδική γιορτινή μουσική βραδιά.

Με άκρως παιχνιδιάρικη κι άλλοτε γλυκιά μελαγχολική διάθεση ερμηνεύουν γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που καλύπτουν τρεις δεακαετίες (Winter wonderland-1934, White Christmas-1942, Santa baby-1953, Christmas time is here-1965, κ.α) αλλά και πιο pop επιτυχίες (Last Christmas, I gave you my heart-1984), σε ύφος και ανάλογη αισθητική με το υπέροχο ρετρό βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.

Γενική είσοδος 5 ευρώ
κρασί, μπύρα 3,5 ευρώ / ποτό 5,5 ευρώ / κρύο πιάτο

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 11.00 μ.μ., στο γύρισμα της μέρας, στο γλυκό ημίφως του βαγονιού, η Μπέττυ Χαρλαύτη και ο Άλκης Ευαγγελάτος ξορκίζουν τα μεσάνυχτα και τις …απρόβλεπτες επιδράσεις  τους με εξίσου απρόβλεπτα τραγούδια και μουσικές!  

Καθώς οι δείκτες των ρολογιών οδεύουν προς την δωδεκάτη νυχτερινή όλα είναι μια έκπληξη, και για σας και για εμάς! Τα τραγούδια, οι γλώσσες, οι χώρες, οι εποχές…  Όλα μπλέκονται κι όλοι γινόμαστε ένα στο Μουσικό Βαγόνι του Orient Express…  κι ό,τι προκύψει!

Τραγούδι Μπέττυ Χαρλαύτη, πιάνο Άλκης Ευαγγελάτος, guest star Σταχτοπούτα

Γενική είσοδος 5 ευρώ
κρασί, μπύρα 3,5 ευρώ / ποτό 5,5 ευρώ / κρύο πιάτο

Και τέλος το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 11.00 μ.μ, οι “Sinus Jazz Band” επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο Τρένο στο Ρουφ με γιορτινή διάθεση σ’ ένα νυχτερινό εορταστικό πρόγραμμα με musical, cabaret, swing & jazz.

Με άρωμα cabaret, αυτοσχεδιάζουν και καλούν τους θεατές να πάρουν μέρος και να ακολουθήσουν τη χρυσή εποχή της jazz. Μέσα από το κόκκινο βελούδο ξεπηδάνε χρυσές νότες που μαρτυρούν την ερωτική τους διάθεση. Ερμηνεύουν τραγούδια jazz του 1920, swing του 1930, bebop του 1940, cabaret, musical  κ.α.

Τραγούδι Κατερίνα Σκρέκη, πιάνο Πέτρος Καρπαθάκης, drums Χρήστος Δεσποτόπουλος, electric bass Σωτήρης Πηρούνιας

Γενική είσοδος 5 ευρώ
κρασί, μπύρα 3,5 ευρώ / ποτό 5,5 ευρώ / κρύο πιάτο