Ένα «ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών» στο «ντου» από την «Ανωτάτη Ζαμπετική» και τον θηλυκό θίασο «Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!», μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο! Αρκετά λογοπαίγνια και ασταμάτητο χιούμορ από έξι όμορφα κορίτσια…

Ένα «ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών» στο «ντου» από την «Ανωτάτη Ζαμπετική» και τον θηλυκό θίασο «Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!», μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο! Αρκετά λογοπαίγνια και ασταμάτητο χιούμορ από έξι όμορφα κορίτσια…


Έξι όμορφα κορίτσια, πέντε όμορφα φορέματα…Το τραγούδι πάει θέατρο… και τα λαϊκά κορίτσια κάνουν ντού!


Αυτό πάνω κάτω είναι το concept της μουσικοθεατρικής παράστασης που επιμελούνται ο Παντελής Αμπαζής, το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική», ο Μιχάλης Μητρούσης και ο θηλυκός θίασος «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!».


Η νέα αυτή παράσταση έχει τον τίτλο «γεια σου τσολιά μου!», πράγμα που συχνά πυκνά ξεστομίζεται στο δρόμο και συνήθως ο τσολιάς αντιπροσωπεύει κάποια αιθέρια ύπαρξη.


Έτσι και στην παράσταση με τα έξι όμορφα κορίτσια και τα πέντε όμορφα φορέματα… τα οποία συνοδεύουν ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη!


Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με πρόζες, τραγούδια, ποτό και τσιγάρο.


Σίγουρα μία μουσική κωμωδία, που ακροβατεί στο ώριμο και το φρέσκο, το σοβαρό και το αστείο.


Η Μυρσίνη, η Ειρήνη, η Ιωάννα, η Αθηνά, η Μαρία και η Μαριλένα, έξι sexy χυμώδη καθημερινά κορίτσια, ανεμίζουν τα λουλουδάτα φορέματα εποχής, σχολιάζουν, παιζοτραγουδούν και χορεύουν με χαρά, κέφι και άφθονη θετική ενέργεια.


Τα όργανα της Ανωτάτης Ζαμπετικής αρχίζουν να παίζουν και παίρνουν φωτιά! Jazz διάλογοι, παιγνιώδη άσματα, ευτράπελα και χιουμοριστικά στιγμιότυπα, stand up comedy, κουίζ, αυτοσχέδια νούμερα, αστείες ατάκες, αυτοσαρκασμός, φαντασία, ευρηματικότητα, χιούμορ, καυτή σάτιρα με την έντονη συμμετοχή του κοινού.


Η παράσταση δημιουργήθηκε χάρη στους: Παντελή Αμπαζή,
ιδέα, κείμενα, μουσική επιμέλεια, τραγούδια, Μιχάλη Μητρούση, σκηνοθεσία και τα λαϊκά κορίτσια!


Η μπάντα που παίζει από πίσω είναι η Ανωτάτη Ζαμπετική: Νικόλας Βοστάνης, κοντραμπάσο, Τάσος Δράμπαλης, τρομπέτα, Μάριος Καράντζιος, μπουζούκι, Χρήστος Κουμούσης, πιάνο, Νίκος Ρογκάκος, μαντολίνο και κιθάρα, Μαριλένα Τσαρσιταλίδη, κρουστά.


Info
Ντεμοντέρνο Θέατρο Τραγουδιών «ντου», δίπλα στο Club 22
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 3
Τηλ.: 210 9222944
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 22.30
Κυριακή στις 20.00
Είσοδος: 10 ευρώ
Φοιτητικό: 5 ευρώ