Το Φεστιβάλ Χορού Akropoditi DanceFest επανέρχεται φέτος στο νησί της Σύρου, από τις 5 έως τις 20 Ιουλίου 2014.

Δύο εβδομάδες γεμάτες από εργαστήρια Σύγχρονου Χορού, Αυτοσχεδιασμού, Κλασικού Μπαλέτου, Τεχνικής Graham, Contact Improvisation, Voicing, Yoga, Butoh, ContemporarySynchroArt κ.ά. Παράλληλα, δύο εβδομάδες γεμάτες βραδιές προβολών, ανοιχτών αυτοσχεδιασμών, παρουσιάσεων από τους διδάσκοντες και συμμετέχοντες των εργαστηρίων και παραστάσεων.

Οι φετινοί διδάσκοντες των εργαστηρίων:

Κωνσταντίνος  Γεράρδος – Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου – Σταμάτης Ευσταθίου – Νίσκρια-Έλενα Καζαντζίδου – Αμαλία Κοσμά – Μέντη Μέγα – Μαρία Παπαθανασίου -Γωγώ Πετραλή – Σταυρούλα Σιάμου – Αντώνης Σπορίδης – Δημήτρης Σωτηρίου- Αλέξης Τσιάμογλου- NabilelBarrage- RhizomeLee – MilanTomásik

Ελάτε στην Ερμούπολη να μοιραστούμε το ίδιο πάτωμα, την ίδια αμμουδιά, να χορέψουμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες αλλά και να προσεγγίσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, έκφρασης και παρατήρησης.

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ

Ο θεσμός του Φεστιβάλ Χορού Akropoditi DanceFest, ιδρύθηκε στη Σύρο τον Ιούλιο του 2013 από το Χοροθέατρο Ακροποδητί, Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία, με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου.

Το πρώτο Φεστιβάλ Χορού, Akropoditi DanceFest 2013, πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2013 (15 – 28/07/13) στο Κέντρο Χορού, σύγχρονης έκφρασης και δημιουργίας Ακροποδητί, που λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2013 στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 84, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Για πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ (δηλώσεις και κόστος συμμετοχής, εκδηλώσεις κ.ά.) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: dancefest.akropoditi.gr

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 1 Απριλίου – 31 Μαΐου (περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία “Αίτηση”)

Διοργάνωση: Κέντρο Χορού Ακροποδητί