Το Band Complete, το καινοτόμο εκπαιδευτικό εγχείρημα που πρώτη παγκοσμίως δημιούργησε η SAE Athens, αναζητά τη νέα μπάντα, το υλικό της οποίας θα ηχογραφήσει και θα προωθήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι σπουδαστές των τμημάτων Music Business & Creative Industries και Advanced Audio Production, μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου συμπράττουν και εργάζονται σε πραγματικές συνθήκες μουσικής βιομηχανίας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η μπάντα έχει την ευκαιρία να βιώσει σε επαγγελματικό επίπεδο όλα τα στάδια της δημιουργικής διαδικασίας παραγωγής ενός ΕΡ όπως είναι η ηχογράφηση, η δημιουργία video clip, η παραγωγή artwork,  η φωτογράφιση, η προώθηση και η διοργάνωση live που προσφέρει δωρεάν το Band Complete!

Μεταξύ των συνεργατών του Band Complete βρίσκεται ο διεθνούς φήμης και υποψήφιος για Grammy παραγωγός Chris Tsangarides (Thin Lizzy, Judas Priest, Black Sabbath, Concrete Blonde κ.ά.) καθώς και μια ομάδα αναγνωρισμένων επαγγελματιών, όπως η φωτογράφος Ειρήνη Μιχοπούλου, η δημιουργική ομάδα video clip White Room, το graphic design studio NEU και το promo agency, Dreambox Creative Communications.

Η μπάντα του πρώτου Band Complete, Puta Volcano, βρέθηκε στην τριάδα που προτάθηκε για support group στη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα, ενώ για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012 επιλέχθηκαν οι Stonebringer, από το χώρο του hard rock ήχου, η δουλειά των οποίων θα παρουσιαστεί live το Δεκέμβριο.

Δείτε στιγμιότυπα από τις ηχογραφήσεις των Stonebringer με τον Chris Tsangarides στα στούντιο της SAE Athens: www.youtube. com/watch?v=GhpEpnephwo

Δηλώστε συμμετοχή στο Band Complete μέχρι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στέλνοντας:

 1. CD με τέσσερις (4) τουλάχιστον συνθέσεις της μπάντας
 2. Στίχοι των τραγουδιών
 3. Φωτογραφία της μπάντας
 4. Βιογραφικό της μπάντας

 
Σημείωση: Όλα τα είδη μουσικής είναι αποδεκτά!