Η πολύ-πλατινένια τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πρωτοπόρος Μάιλι Σάιρους θα κυκλοφορήσει το όγδοο studio album της “Endless Summer Vacation” στις 10 Μαρτίου από την Panik Records/Sony Music. Η ανακοίνωση έγινε με ένα δυναμικό trailer που αντικατοπτρίζει τον οπτικό κόσμο που έχει χτίσει γύρω από αυτή την πολύ προσωπική δουλειά. Το εντυπωσιακό εξώφυλλο φωτογραφήθηκε από την Brianna Capozzi με την Miley να έχει την πλήρη επιμέλεια.

Το 2023 βρίσκει την Μάιλι Σάιρους πιο δυνατή και πιο σίγουρη από ποτέ, με τη μουσική και τις εικόνες από το “Endless Summer Vacation” να είναι μια αντανάκλαση της δύναμης που βρήκε, όταν εστίασε τόσο στη σωματική της όσο και στην ψυχική της ευεξία. Ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και την παραγωγή έχουν κάνει οι Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It και Tyler Johnson. Η Miley περιγράφει το album ως το ερωτικό της γράμμα στο LA.

Το “Endless Summer Vacation” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά αλλά και τα φυσικά καταστήματα. Οι fans μπορούν να το κάνουν pre-save στα streaming services εδώ.

Το πρώτο single από το “Endless Summer Vacation” θα είναι το “Flowers”. Η Miley ενθουσίασε τους θαυμαστές της και προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο όταν κατά τη διάρκεια της ζωντανής της εκπομπής στο NBC, “Miley’s New Year’s Eve Party”, ανακοίνωσε ότι το “Flowers” θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου. Με ένα πραγματικά ξεχωριστό τρόπο μεταξύ των εμφανίσεων της και της παρουσίασης που έκανε του show, η Miley δώρισε στους fans της, τις τελευταίες ώρες του 2022, τα 2 special clips του “Flowers”! Δείτε εδώ και εδώ αλλά και τα social posts εδώ και εδώ.

Χωρίς να εκπλήσσει κανέναν, η Μάιλι Σάιρους ξεκίνησε πολύ δυναμικά το 2023. Το ‘Miley’s New Year’s Eve Party’, το οποίο παρουσίασε μαζί με την παγκόσμια superstar Dolly Parton, ήταν πολύ επιτυχημένο. Εκτός από την ανακοίνωση του “Flowers”, εμφανίστηκαν και τραγούδησαν ζωντανά μεγάλα ονόματα όπως Sia, Latto, Rae Sremmurd, David Byrne, Liily και Fletcher, όπως επίσης ήταν καλεσμένοι οι Paris Hilton, Chloe Fineman του SNL, Sarah Sherman και το κωμικό τρίο Please Don’t Destroy.