Το Σάββατο 13 Μαρτίου ολοκληρώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη τις εμφανίσεις της στο μουσικό χώρο Stage στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα τρίωρο πρόγραμμα, πρόσωπο με πρόσωπο με το κοινό και καταχειροκροτείται.

Όποιος έχει δει έστω και μια φορά live την Ελευθερία Αρβανιτάκη, χωρίς αμφιβολία, θα συμφωνήσει πως η σκηνική της παρουσία κινείται ανάμεσα στην αέρινη ερμηνεία αλλά και την απόλυτη διασκέδαση. Η Ελευθερία του συναισθήματος, με την οποία μπορεί  να συγκινεί αλλά και η Ελευθερία της έκστασης που ξέρει να απογειώνει το κοινό.

Στη φετινή της παράσταση με τίτλο, τον τίτλο ενός αγαπημένου της τραγουδιού, Πρόσωπο με πρόσωπο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη κάνει μια γοητευτική διαδρομή με σημαντικούς σταθμούς από το προσωπικό της ρεπερτόριο, με αγαπημένα της τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και σημαντικούς ερμηνευτές που η ίδια θαυμάζει. Σε ένα πρόγραμμα που μας θυμίζει τραγούδια από τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα (όπως το  Κέντρο Διερχομένων του Νίκου Μαμαγκάκη) μέχρι τις σημερινές μεγάλες της επιτυχίες Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ και το Το τέλος μας δες (Σ’ευχαριστώ).

Πρόσωπο με πρόσωπο, ένας κύκλος παραστάσεων που θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη μέχρι το Σάββατο 13 Μαρτίου για να ολοκληρωθούν στην Αθήνα, όπου η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί μετά το Πάσχα.
Στην παράσταση Πρόσωπο με πρόσωπο η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάζεται με τον Μανόλη Παντελιδάκη και τον Κωνσταντίνο Ρήγο.
 
Την Ελευθερία Αρβανιτάκη πλαισιώνουν στη σκηνή μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος (μπάσο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα), Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Θέμης Νικολούδης (βιολί & τρομπέτα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι).