Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007, στις 21.00 στο Θέατρο Γαλλικού Ινστιτούτου το Richard Galliano Quartet, υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά για μυημένους και μή.

Tη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007, στις 21.00 στο Θέατρο Γαλλικού Ινστιτούτου το Richard Galliano Quartet, υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά για μυημένους και μή.

Θεωρείται ο σημαντικότερος εν ζωή ακορντεονίστας και μπαντονεονίστας, και από τους σπουδαιότερους σολίστες της παγκόσμιας jazz σκηνής.

Ο λόγος για το διάσημο Γάλλο Richard Galliano που έρχεται στην Αθήνα, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου με την τετραμελή μπάντα του έτοιμος για εκρηκτικούς τζαζ αυτοσχεδιασμούς!

Η κριτική αλλά και το διεθνές κοινό τον έχει χαρακτηρίσει ως τον άμεσο επίγονο του μεγάλου Astor Piazzolla και επάξιο συνεχιστή αυτής της παράδοσης.

Ο Piazzolla ήταν αυτός που βοήθησε τον Galliano να βρει και να ταυτοποιήσει την δική του ιδιαίτερη ερμηνευτική φυσιογνωμία, προτρέποντας τον να εγκαταλείψει τα «αμερικάνικα πρότυπα» και να ιχνηλατήσει μουσικά στις ευρωπαϊκές του ρίζες: Να προάγει το \»New Musette\», όπως χρόνια πριν ο ίδιος είχε εφεύρει το \»Nuevo Tango\»!

Στο Richard Galliano Quarte συμετέχουν: Richard Galliano-ακορντεόν, Sebastien SUREL-βιολί, Philippe AERTS-κοντραμπάσο, Rafael MEJIAS-ντραμς

INFO
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007
Θέατρο Γαλλικού Ινστιτούτου
Ώρα: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 35 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:
TICKETSERVICES – Πανεπιστημίου 39 – Τηλ: 210 7234 567
Online αγορά: http://www.ticketservices.gr/