Η εταιρεία χοροθεάματος Κινητήρας, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια από τις ομάδες χορού «Lemurius«, «Κινητήρας» και «Κι όμως κινείται«…

… στις εγκαταστάσεις του.

Ο Κινητήρας ανοίγει τη νεά σαιζόν με ομαδικό πνεύμα – απαραίτητο συστατικό της εποχής – και προσκαλεί δυο απο τις πιο δραστήριες και σημαντικές ελληνικές ομάδες χορού τους «Lemurius» και την ομάδα «κι όμως κινείται», για να οδηγήσουν δύο πολύ ιδιαίτερα εκπαιδευτικά προγράμματα. Μέσα απο αυτά οι καλλιτέχνες ‘ανοίγουν΄ τη δημιουργική τους διαδικασία προς το κοινό και συνδημιουργούν,μέσα από μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα “Lemurius” θα οργανώσει ένα εκπαιδευτικό πρότζεκτ χορογραφιας, βασισμένο στο τελευταίο της έργο «Υπερπαραγωγή» από τις 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου και η ομάδα » κι όμως κινείται» θα συνοδηγήσει με την ομάδα «Κινητήρας» σεμινάριο χορού, ακροβασίας και κινητικής ανάπτυξης ρόλου στα πλαίσια των προβών της τελευταίας για τη νέα της παιδική παράσταση «Το Τσίρκο που κοιμήθηκε» στις 3-7 Σεπτεμβρίου.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες κι ερασιτέχνες με μεγάλη εμπειρία στην κίνηση και είναι στα πλαίσια του προγράμματος ΄Καλλιτέχνες με Κρίση».