Οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε έναν ολοήμερο μαραθώνιο δράσεων την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας την επική σάγκα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της επιστημονικής φαντασίας! Για σουβενίρ έχουμε για όλους ένα δώρο-έκπληξη, ειδική προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο και του Cap Cap!

10 π.μ.-2 μ.μ.: Διαγωνισμός σκίτσου, σχεδίου και εικαστικής δημιουργίας με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και απόφοιτους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ή άλλων Σχολών Γραφιστικής και Σχεδίου, οι οποίοι θα κληθούν να δημιουργήσουν τα έργα τους στο μεγάλο τραπέζι του ισογείου.

3-4:30 μ.μ.: Προβολή επεισοδίων από τη σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney με τίτλο «Ο Πόλεμος των άστρων: Οι επαναστάτες»

5-6 μ.μ.: Εικαστικό εργαστήριο για παιδιά από 5 ετών με την εικαστικό Όλγα Ευαγγελίδου

6-7:30 μ.μ.: Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για παιδιά από 7 ετών με τον Χρήστο Γιαννόπουλο, το «ξωτικό» του Cap Cap

8-10 μ.μ.: Συζήτηση με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων. Θα μιλήσουν ο κριτικός κινηματογράφου Ηλίας Φραγκούλης και η δημοσιογράφος Αναστασία Καμβύση.