Το έργο

Δάφνις και Χλόη ή μία περιήγηση στην εφηβεία μας. Αναμνήσεις από το πρώτο σκίρτημα, γεύση από το πρώτο μας φιλί, το πρώτο χάδι που έλεγες να μην τελειώσει ποτέ.

Η παράσταση

Σαν παιδικό παιχνίδι οι χτύποι της καρδιάς μας μας σπρώχνουν σε έναν αγρό για να ξαναγνωριστούμε, σε μία αλάνα για να ξαναφτιάξουμε το παιχνίδι του έρωτα από την αρχή.

Οι ρόλοι

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλάνο αυτό και οι γονείς τους οποίους και ενσαρκώνω, αυτοί οι τόσο καθοριστικοί παράγοντες που βοηθούν με την στάση τους να συνεχιστεί η ζωή και η εφηβική αναζήτηση να βρει το δικό της δρόμο.

Η συνεργασία με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μπογδάνο

Σπουδαίοι συνεργάτες ταλαντούχοι συνάδελφοι και ο σκηνοθέτης μας που έχει καταφέρει να μην τελειώνουν οι πρόβες στο θέατρο αλλά να συνεχίζονται στο μυαλό και στην καρδιά μας. Σε ευχαριστούμε Δημήτρη Μπογδάνο. Κι όλα αυτά σε έναν χώρο που συνδυάζει την ιστορία του πολιτισμού μας μέσα σε διαφορετικά καθρεφτίσματα – τοπία, το αρχαίο θέατρο η Παλαιά Επίδαυρος και ή νεότερη σαν ένα σκηνικό φτιαγμένο για την διαχρονία του έρωτα.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτρης Μάριζας είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 που ολοκλήρωσε τις σπουδές του, μετρά πολλές θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές συμμετοχές.


Διαβάστε επίσης:

Δάφνις και Χλόη, από τον Δημήτρη Μπογδάνο στην Μικρή Επίδαυρο