Το Bios ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Cayetano για μια ζωντανή εμφάνιση στο Bios Front, που θα πραγματοποιηθεί…

… την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 22.00.

Ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία του συναυλία στην Αθήνα και την κυκλοφορία του άλμπουμ Back Home, ο Cayetano επιστρέφει στο BIOS την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, για να παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ με τίτλο Once Sometime στο πλαίσιο της “Once Sometime Tour”.

Ο Γιώργος Μπρατάνης είναι ο άνθρωπος πίσω από το project Cayetano και το μουσικό βιογραφικό του είναι γεμάτο από δισκογραφικές κυκλοφορίες, εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και μουσική για ταινίες και θεατρικά έργα. Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το 1996 με το γκρουπ Στρόγγυλο Κίτρινο, ενώ το 1999 έφυγε από το γκρουπ αλλά και από την Ελλάδα, μετακομίζοντας στην Ισπανία και συνεχίζοντας την μουσική του πορεία με συνεργασίες και εμφανίσεις σε όλη την Ισπανία. ‘Έχοντας κυκλοφορήσει δύο βινύλια από το γερμανικό label Kinky Lounge, η μεγάλη αναγνώριση ήρθε το 2006 με την κυκλοφορία του άλμπουμ Focused, το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον των μουσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ραδιοφωνικών σταθμών.

Ακολούθησε  η συνεργασία με τους Loopa Scava και το άλμπουμ Up & Down από την Εtage Noir για να ολοκληρώσει τη μεγάλη δημοσιότητα. Ο Cayetano έχει υπάρξει υποψήφιος για το ετήσιο Γαλλικό βραβείο Prix Radiophonie, έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο για την μουσική της Σουηδικής ταινίας Herr Holger, την ίδια στιγμή που το περιοδικό Wire έγραψε μια πολύ καλή κριτική για τις ζωντανές του εμφανίσεις και έχει κάνει πάρα πολλά remixes για καλλιτέχνες όπως o Wax Tailor, o Parov Stelar, o Mod X κλπ.

Τον Νοέμβριο του  2010 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Back Home από την Klik Records, για το οποίο γράφτηκαν εξαιρετικές κριτικές από τον Τύπο, αλλά και από καλλιτέχνες όπως ο Laurent Garnier και ο Michael Myers. Η νέα δουλειά του Cayetano κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, με τίτλο Once Sometime από το καινούριο θυγατρικό label της Klik Records, Pale Sound Records. Ο καινούριος ήχος του Cayetano ζωντανά στο BIOS την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.