Τα δημοφιλέστερα βιβλία είναι πλέον διαθέσιμα με τις φωνές αγαπημένων καλλιτεχνών, κοντά μας, με ένα κλικ, στο Bookvoice.

Ογδόντα και πλέον αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες διαβάζουν και ηχογραφούν σημαντικά κείμενα από την ελληνική και ξένη πεζογραφία, την παιδική και εφηβική λογοτεχνία, δοκίμια, θρίλερ, αλλά και αστυνομικά διηγήματα, εκδόσεις αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και ευ ζην.

Μια λίστα με 200 προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία, που διαρκώς ανανεώνεται, για μικρούς και μεγάλους ακροατές σε περιμένουν για άμεση ακρόαση, όπου κι αν βρίσκεσαι ακόμα και offline!

Οι ηχογραφήσεις των βιβλίων σε στούντιο τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα ακρόασης.

Το Βookvoice θα γίνει για εσένα η φωνή του βιβλίου, είτε ανήκεις σε αυτούς που μπορούν να διαβάσουν αλλά δε βρίσκουν χρόνο, είτε σε αυτούς που πρακτικά αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ανάγνωση. Αρκεί να αγαπάς το βιβλίο. Όπου κι αν είσαι τώρα μπορείς να ακούσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, σε εξαιρετική ποιότητα ήχου. Και μάλιστα από την φωνή του αγαπημένου σου καλλιτέχνη!

Από το «Συμπόσιον» του Πλάτωνα, την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» της Emily Brontë, το «Γκιακ» του Δημοσθένη Παπαμάρκου, τη «Νυχτερίδα» του Jo Nesbo, έως τη «Μεταμόρφωση» του Franz Kafka, το «1984» του George Orwell και την «Καινή Διαθήκη», η λίστα των βιβλίων είναι μεγάλη και το ταξίδι της φωνητικής ανάγνωσης απολαυστικό.

Πώς ακούμε τα audiobooks:

Τρία απλά βήματα αρκούν για να φτάσεις εκεί όπου οι λέξεις έχουν μεγαλύτερη δύναμη όταν ακούγονται.
-Αγόρασε το βιβλίο της επιλογής σου, μπαίνοντας στη σελίδα bookvoice.gr
-Κατέβασε την εφαρμογή και κάνε την εγγραφή σου με το ίδιο email που έκανες και την αγορά.
-Άκουσε τα βιβλία της επιλογής σου στην κινητή συσκευή σου, είτε μέσω streaming, είτε κάνοντας download.

Bookvoice, μία πλατφόρμα με ελληνικά, κορυφαίας ποιότητας audiobooks που φέρνει τη φωνή του βιβλίου κοντά μας.

Οι καλλιτέχνες που διαβάζουν τα βιβλία:

O ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ, η ΑΘΗΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, η ΠΕΜΥ ΖΟΥΝΗ, ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ, ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ, ο ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ, ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ο ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΡΑΣ, ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, η ΠΕΓΚΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΑΣ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ, ο ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ, ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ, ο ΖΕΡΟΜ ΚΑΛΟΥΤΑ, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣ, η ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ, η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΤΣΑΗΛΙΔΟΥ, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΡΘΗΣ, ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ και η ΕΦΗ ΜΟΥΡΙΚΗ αφηγούνται με τη δική τους ιδιαίτερη φωνή βιβλία που αγαπούν, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης.