Για την ακρίβεια, το bookoo.gr είναι ο προσωπικός σας εκδοτικός οίκος, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με μεγάλη ή καθόλου συγγραφική εμπειρία, να εκδώσουν και να πουλήσουν το έργο τους σε όλο τον κόσμο!

Πρωτοεμφανιζόμενοι, καταξιωμένοι, ερασιτέχνες, επαγγελματίες, φοιτητές και πανεπιστημιακοί, όλοι έχουν μία θέση στο bookoo.gr, καθώς το έργο τους θα έχει την τύχη που του αξίζει: Την έκδοση.

Υπάρχουν χειρόγραφα που είναι αδύνατον να εκδοθούν. Υπάρχουν εργασίες που, αν υπήρχε η δυνατότητα, θα γίνονταν συγγραφικά έργα. Υπάρχουν, επίσης, έργα που έμειναν στο ράφι και χάθηκαν στο πέσρασμα του χρόνου… Κι, όμως, τώρα όλοι οι συγγραφείς μπορούν να εκδώσουν το έργο τους, διατηρώντας στο ακέραιο τα πνευματικά τους δικαιώματα αλλά και τα έσοδα από τις πωλήσεις. Τώρα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το βιβλίο του μέσα από μερικά απλά βήματα και να προσθέσει ταυτόχρονα και υπηρεσίες. Και είναι ίσως η μοναδική υπηρεσία στον κόσμο που δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Οι υπηρεσίες:

– Επιμέλεια έκδοσης
– Εικονογράφηση
– Σχεδιασμός εξωφύλλου
– Έκδοση ISBN
– Εκτύπωση
– Διακίνηση σε ηλεκτρονική μορφή

Πλεονεκτήματα:

  • Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης παραγωγής του βιβλίου του σε μία μόνο παραγγελία, γεγονός που αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια αγορά.
  • Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής για την έγκριση έκδοσης ή μη του βιβλίου.
  • Ο χρήστης επιλέγει ποιες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες θα χρησιμοποιήσει και πότε, ενώ ο ίδιος είναι εκείνος που θα καθορίσει τις τεχνικές προδιαγραφές του βιβλίου του.
  • Από τη στιγμή που ο ενδιαφερόμενος θα ξεκινήσει την παραγωγή του βιβλίου, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες ολοκλήρωσης, άρα δεν υπάρχει πίεση χρόνου.
  • Ο συγγραφέας διατηρεί τα πνευματικά του δικαιώματα.
  • Ο χρήστης είναι εκείνος που θα επιλέξει από πού θα διατίθεται το βιβλίο του (iTunes, Kobo, bookoo.gr, διεθνή ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία).

Το bookoo.gr είναι, χωρίς αμφιβολία, η λύση σε όσους είτε δυσκολεύονται είτε δεν θέλουν να εμπιστευθούν την έκδοση και διακίνηση του βιβλίου τους σε έναν εκδότη, την ίδια στιγμή που προσφέρει υπηρεσίες εικονογράφησης, επιμέλειας, σχεδιασμού εξωφύλλου και διακίνησης του βιβλίου σε όλο τον κόσμο σε ηλεκτρονική μορφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει blog, στο οποίο όλοι μπορούν να διαβάσουν συμβουλές για την έκδοσή τους, ενώ υπάρχει το εργαλείο υπολογισμού κόστους, για να γνωρίζετε εύκολα και γρήγορα πόσο θα κοστίσει η έκδοση του βιβλίου σας.

Επιπλέον, από 1/8 ξεκινάει μια νέα υπηρεσία, η διάθεση των βιβλίων των συγγραφέων του Bookoo από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός.

Ήρθε η ώρα να βγάλετε από το συρτάρι εκείνο το έργο που ονειρευόσασταν να εκδώσετε. Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτό το όνειρο, κάτι παραπάνω από πραγματικότητα. Ήρθε η ώρα να το εκδώσετε και οι αναγνώστες να γίνουν κοινωνοί αυτού του ονείρου.

Και το αναγνωστικό κοινό έχει έναν ακόμη λόγο να χαμογελά: Περισσότεροι συγγραφείς, περισσότερα βιβλία, περισσότερο (ηλεκτρονικό) ξεφύλλισμα, περισσότερη φαντασία, περισσότερα ταξίδια με το νου!