Η διάσημη ελληνίδα ερμηνεύτρια τραγουδάει στο Μέγαρο Μουσικής για την ενίσχυση του συλλόγου επανένταξης εθισμένων “Επιστροφή”.

Η διάσημη ελληνίδα ερμηνεύτρια τραγουδάει στο Μέγαρο Μουσικής για την ενίσχυση του συλλόγου επανένταξης εθισμένων “Επιστροφή”.


Eνα πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ρεπερτορίου της, επέλεξε η Βίκυ Λέανδρος για να χαρίσει μια βραδιά στο κοινό της Αθηνάς, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Επανένταξης Εθισμένων από αλκοόλ και ουσίες “Η Επιστροφή”.


Η Βίκυ Λέανδρος θα εμφανιστεί με την ορχήστρα της, μια σειρά ξένων μουσικών που την ακολουθούν στις εμφανίσεις της στο εξωτερικό και θα συμπράξει με την εικοσιπενταμελή συμφωνική Ορχήστρα Amadeus Orchestra Sofia, υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ.


Η Βικυ Λέανδρος με μεγάλη διεθνή καριέρα έχει πραγματοποιήσει αναρίθμητα κονσέρτα και προσωπικά ρεσιτάλ ανά το κόσμο.


Εχει πλήθος χρυσών και πλατινένιων δίσκων και πωλήσεις άνω των 105 εκατομμυρίων δίσκων, με ηχογραφήσεις σε Ιαπωνία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Η.Π.Α, Καναδά, Νότιο Αφρική, Γερμανία, Ελλάδα, Κίνα και στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.


Ταυτόχρονα έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση ως πρόεδρος του διεθνούς ιδρύματος καταπολέμησης ναρκωτικών MENTOR.


Η Επιστροφή είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2003, από την Ευανθία και τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο που έχει στόχο την επανένταξη ανδρών και γυναικών εθισμένων στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά και άλλες ουσίες.


INFO
Τρίτη 13 Νοεμβρίου, 8:30μμ
Εισιτήρια προπωλούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (τηλ. 210 7282333).
Τιμές: 80 ευρώ (Διακεκριμένη Ζώνη), 60 ευρώ (Α Ζώνη),
40 (Β Ζώνη), 22 (Γ Ζώνη), 13 ευρώ (Φοιτητικά).