Στην επέτειο των 23 χρόνων του το Sani Festival άφησε ένα ιδιαίτερο μουσικό αντίκτυπο, δικαιώνοντας θα λέγαμε, τους εμπνευστές και διοργανωτές του.

Ειδικά που αυτή η επέτειος συνέπεσε με την πιο δύσκολη συγκυρία στη χώρα μας, σε ένα περιβάλλον που θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο ακόμα και στη διοργάνωσή του. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, έγινε σαφές ότι η υγιής πρωτοβουλία, η συνέπεια, η προσήλωση στους στόχους και η ποιότητα αποτελούν τον μόνο μοχλό δημιουργίας και επιβραβεύονται σε κάθε εποχή και με κάθε συνθήκη.

Ο Λόφος φέτος φιλοξένησε μεγάλα ονόματα της διεθνούς και ελληνικής σκηνής να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα των καθιερωμένων κύκλων jazz, sounds και ελληνικής μουσικής και πέτυχε τον στόχο του να ψυχαγωγήσει το κοινό του με συνέπεια και σεβασμό στην ποιότητα που το χαρακτηρίζει τόσα χρόνια τώρα. Εξάλλου, το Sani Festival είναι προϊόν ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αυτόνομο και ανεξάρτητο, αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν όραμα και διάθεση για το καλύτερο.

Αρωγοί μας σ’αυτή την ενέργεια είναι το κοινό, εσείς, και φυσικά, οι χορηγοί μας, οι εθελοντές και οι υπάλληλοι του Sani Resort.

Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς.

Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη