Το project MusicArtMagazine σε συνεργασία με τον πολυχώρο τέχνης FAUST Bar-Theatre-Arts παρουσιάζουν ένα πολυδιαδραστικό event που θα αναστατώσει το δίκτυο τέχνη, καλλιτέχνης, κοινό, χώρος Τέχνης και «Πολιτισμός».

Ένα interactive event, που συνδιάζει μουσική – εικαστικά – street art -ποίηση – ιστορία και λειτουργεί κομβικά στο μέρος που λαμβάνει χώρα, αφήνοντας ένα στίγμα από την ιστορία και τον πολιτισμό κάθε στάσης, κάθε τόπου, κάθε βήματος προς τον πολιτισμό.

Ένα διαδραστικό τριήμερο φεστιβάλ για πρώτη φορά στο FAUST. Με κέντρο την τέχνη, οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν εικαστικές εκθέσεις (ζωγράφοι – γλύπτες), σύγχρονες θεατρικές performαnce (σωματικό θέατρο, χοροθέατρο κλακέτες), μουσικές μπάντες, dj sets και action painting.

Την Τετάρτη 24/5 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, με ένα μεγάλο μέρος του χώρου να έχει καλυφθεί με πίνακες και δημιουργίες από καλλιτέχνες που έχουν κάτι να μας δηλώσουν (οι εκδηλώσεις φυλάσσονται για έκπληξη).

Την Πέμπτη 25/5 και την Παρασκευή 26/5: ένα 2ήμερο με live painting από εικαστικούς διαφόρων ειδικοτήτων (ζωγράφοι – γλύπτες- tattoo artists – graphic designers), ένα 2ήμερο με βίντεο προβολές από το Faust (και όχι μόνο), ένα 2ήμερο με την ομάδα της Γαρυφαλλιάς Μπάκουλα, του Πασχάλη Γκένιου & του Σπύρου Μαραγκουδάκη, αλλά και το σωματικό τους θέατρο, μία σύμπραξη αγάπης – τέχνης – δημιουργίας – αναζήτησης – ομορφιάς – υγείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βασικός πυρήνας εικαστικών που θα συμμετάσχουν όλες τις ημέρες:

Δημήτρης Ταλαγάνης – Δημήτρης Μυταράς (Προσωπική Συλλογή) – Ιωάννης Μπάρδης – Ilirian Shima – Κωνσταντίνος Σκοπελίτης – Στέλιος Βασιλικός – Γεώργιος Μικάλεφ – Παναγιώτης Ανεζίρης – Πόπη Χατζηδάκη – Βασίλης Αράπης – Λένα Μορφογένη – Eιρήνη Φουντουραδάκη – Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος – Κωνσταντίνος Ζήλος – Σκιτσοφρενής – Πλάτων – The Krah Street – Αλέξανδρος Βακιρτζής – Τζώρτζος Δημήτριος – Δημήτρης Πανταζής – Ανδρονίκη Χηλά – Σταυρούλα Παπαδάκη – Δημήτρης Αστερίου – Ave Ιωαννίδης – Μιχάλης Μεϊμάρογολου – Κωνσταντίνος Γιαμάκος – Γιάννης Τζερμιάς – Βαγγέλης Τζερμιάς – Αλέξανδρος Κόξιας και πολλοί ακόμα

Μουσικοί, μπάντες, djs:

Τετάρτη 24 Μαΐου (Εγκαίνια):

Μελιρί / Meliri
Cajon&On
George Stavroulakis Trio
Funky Lab
Live Performans …. ?? (Surprise Event)

Πέμπτη 25 Μαΐου:

Lo Creed
Polina Leshnevskaia
Spilios Palov
Dj Tim Efthimiou
Χορευτικό Έκπληξη
Action Painting by ….. ?? (Surprise Event)

Παρασκευή 26 Μαΐου:

Dj Noiz
Mica Eio
Dj Kaptain Deo
Dj Stef Kourou
Action Painting by … ?? (Surprise Event)
Live Graffiti by Platonas-Πλατων and his Crew

Βασικός πυρήνας χορευτών: ένα 3ήμερο με την ομάδα της Γαρυφαλλιάς Μπάκουλα και το σωματικό τους θέατρο (15 άτομα) – μόνο την Πέμπτη θα ανέβουν στη σκηνή όλη η ομάδα (περίπου 21:30 – 22:00) το χορευτικό διαρκεί 16 λεπτά.

Πέμπτη & Παρασκευή θα έχουμε πάνω στη σκηνή action painting (ζωγραφιά σε καμβά εν ώρα εκδήλωσης) από κάποιους καλλιτέχνες (εδώ θα βγει το πρόγραμμα σε ονόματα σε 1 εβδομάδα περίπου) – παράλληλα με τα live.

Παρασκευή έξω θα έχουμε live graffiti εκτός του χώρου από τον steet artists “Platon – Πλάτων” και την ομάδα του.

Απαγγελία δοκίμιου και συζήτηση από την Μαρία Παπαϊωάννου, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της «Rebound», το θέμα μας βέβαια θα είναι πως μέσω της τέχνης ο άνθρωπος καταφέρνει να ξεπεράσει τους φόβους του (Τετάρτη και ίσως και Παρασκευή).