Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας για την περίοδο 1 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2018. Η διαδικασία της ακρόασης έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου καλούνται άνδρες και γυναίκες των κάτωθεν χαρακτηριστικών:

 1. Άνδρας, έως 30 ετών, ύψος 1, 64 – 1, 74, αθλητικό σώμα, τραγουδιστικές, υποκριτικές και κινησιολογικές  δεξιότητες. Kαστανά μαλλιά και μάτια, αδύνατος, baby face. Ικανότητα μίμησης παιδικής φωνής, δυναμική, ηγετική παρουσία.
 2. Άνδρας, έως 30 ετών, ύψος 1,71-1,77, καλός στο τραγούδι και την κίνηση, με κωμική κίνηση. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.
 3. Άνδρας, έως 30 ετών, ύψος 1,71-1,77, αθλητικό σώμα, τραγουδιστικές, υποκριτικές και κινησιολογικές  δεξιότητες. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.
 4. Γυναίκα, έως 30 ετών,  ύψος 1,53-1,57, αθλητικό σώμα, τραγουδιστικές, χορευτικές και υποκριτικές δεξιότητες. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.
 5. Άνδρας, έως 30 ετών, ύψος 1,62-1,67, τραγουδιστικές, υποκριτικές και κινησιολογικές  δεξιότητες και φυσική αντοχή. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.
 6. Άνδρας ή γυναίκα, έως 30 ετών,  ύψος 1,64-1,69, αθλητικό σώμα, τραγουδιστικές, υποκριτικές και χορευτικές  δεξιότητες. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου καλούνται στο Θέατρο Νέου Κόσμου άνδρες και γυναίκες των κάτωθεν προδιαγραφών:

 1. Γυναίκα, African/ελληνόφωνη, ύψος 1,56-1,62, αθλητικό σώμα, τραγουδιστικές, υποκριτικές και χορευτικές δεξιότητες. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.
 2. Γυναίκα, Ασιάτισσα ή Ευρωασιάτισσα, ύψος 1,59-1,67, αθλητικό σώμα, τραγουδιστικές, υποκριτικές και κινησιολογικές δεξιότητες. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.
 3. Γυναίκα, 18-35+, African ελληνόφωνη, καλή κωμική ηθοποιός. Θα εκτιμηθεί η γνώση μαριονέτας. Δεν απαιτούνται άψογες τραγουδιστικές ικανότητες, αλλά αν υπάρχουν θα εκτιμηθούν. Ύψος από 1,73 και πάνω. Καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
 4. Άνδρας, 18-35+, δυνατός καρατερίστας. Θα εκτιμηθεί η γνώση μαριονέτας. Δεν είναι απαραίτητο να είναι καλός τραγουδιστής. Σχετικά εύσωμος με γεμάτο πρόσωπο, ξανθός.
 5. Γυναίκα, ύψος 1,54-1,62. τραγουδιστικές, υποκριτικές και χορευτικές δεξιότητες. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.
 6. Άνδρας, ύψος 1,66-1,72, τραγουδιστικές, υποκριτικές και χορευτικές δεξιότητες. Εξοικείωση με βαριά κοστούμια.

Οδηγίες

– Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου το βιογραφικό τους συνοδευόμενο με φωτογραφίες στο mail: [email protected]

– Στην αποστολή του mail στο πεδίο ΘΕΜΑ παρακαλώ να αναγράφετε το εξής: Casting Athens _ το όνομά σας_ και ο αριθμός ρόλου που σας ενδιαφέρει, πχ. Casting Athens_Άννα Γεωργίου_ 11

– Μετά την αποστολή των βιογραφικών θα έχετε λάβει απάντηση για την συμμετοχή σας στην ακρόαση έως την Τετάρτη 11 Ιουλίου.

– Όσοι επιλεγούν για τη διαδικασία της ακρόασης θα τους σταλεί το σύντομο κείμενο πρόζας το οποίο θα παρουσιάσουν. Επίσης θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει ένα τραγούδι από μιούζικαλ για οικογενειακό θέαμα ή ένα παιδικό τραγούδι.

– Η ώρα προσέλευσης και ο τόπος διεξαγωγής της ακρόασης θα σας δοθεί τηλεφωνικά

– Όσοι περάσουν την πρώτη φάση της ακρόασης θα κληθούν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου για τη δεύτερη φάση που περιλαμβάνει χορό (εκτός από τους υποψηφίους για τους ρόλους με αρίθμηση 9 και 10).

– Για διευκρινίσεις παρακαλώ πολύ στείλτε στο: [email protected]

Καλή επιτυχία σε όλους!