Γι’ άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ φιλοξενεί εκδηλώσεις ευρωπαϊκού χαρακτήρα, που καταργούν τα στερεότυπα και μεταμορφώνουν την πόλη σε μια πρωτεύουσα του πολιτισμού που αποδεικνύει ότι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πολιτισμός είναι για την Ελευσίνα τρόπος ζωής και ότι αποτελεί όχημα για κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομική αναβάθμιση.

Στο πλαίσιο αυτού του οράματος εντάσσονται και τα Αισχύλεια 2017 που φιλοξενούν εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Συγκεκριμένα από τις 9 Ιουνίου ως τις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν περί τις 60 εκδηλώσεις, ανάμεσα στις οποίες παραστάσεις, συναυλίες, εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, διεθνές συνέδριο, περφόρμανς, διαλέξεις, ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου, πάρτυ. Το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων πραγματοποιείται στο Παλαιό Ελαιουργείο, εκτός αν αναφέρεται άλλο σημείο διοργάνωσης. Να σημειώσουμε ότι εντός του προγραμματισμού του Φεστιβάλ ενυπάρχουν και φέτος εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, σε μια προσπάθεια ο πολιτισμός να ανήκει σε όλους.

Η έναρξη του φεστιβάλ γίνεται εντυπωσιακά στις 9 Ιουνίου στο Παλαιό Ελαιουργείο με τα εγκαίνια της εικαστικής εγκατάστασης της Δανάης Στράτου, “Πάνω στη γη κάτω από τα σύννεφα», σε επιμέλεια της Αλεξάνδρας Κοροξενίδη. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 30 Ιουλίου και από τις 19 Αυγούστου – 15 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια μεγάλης κλίμακας in situ εγκατάσταση, ειδικά φτιαγμένη για το Παλαιό Ελαιουργείο και την Ελευσίνα. Με βασικά υλικά το χώμα και το νερό, και με κυρίαρχο μορφολογικό στοιχείο το πήλινο αγγείο, το έργο έρχεται σε διάλογο με την πλούσια ιστορική διαστρωμάτωση της Ελευσίνας από την αρχαιότητα ως τη μακροχρόνια βιομηχανική ιστορία της πόλης και τη δομή της σήμερα. Εμπλέκει στην «αφήγησή» του τον μύθο της Δήμητρας και της Περσεφόνης, τη θνητότητα, την έννοια του ταξιδιού, την υπαρξιακή αναζήτηση ενός προορισμού και τη μετανάστευση ως φαινόμενο που καθόρισε την ιστορία της περιοχής αλλά που επίσης επαναλαμβάνεται σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Ακολουθεί το Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος- Baumstrasse από την 1-10 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο του οποίου παρουσιάζεται, κάτω από την γενική εποπτεία της Μάρθας Φριντζήλα, μια σειρά παραστάσεων, διαλέξεων, περφόρμανς, και ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο Παλαιό Ελαιουργείο. Η είσοδος για το κοινό, πλην της πρώτης εκδήλωσης, είναι ελεύθερη. Οι εργασίες του 5ου Αττικού Σχολείου είναι επικεντρωμένες στον μεγάλο τραγικό ποιητή Σοφοκλή.

Στο πλαίσιο της Σύγχρονης Θεατρικής Δημιουργίας από τις 12-23 Ιουλίου 2017 παρουσιάζονται, επίσης στο Παλαιό Ελαιουργείο, παραστάσεις που αναδεικνύουν τις νέες τάσεις στο σύγχρονο ελληνικό θέατρο σε επίπεδο συγγραφής και παρουσίασης. Είσοδος 5 ευρώ.

Το κύριο μέρος του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2017 ξεκινά την Παρασκευή 18 Αυγούστου, με μαγευτική βραδιά πανσελήνου με τους Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή, οι οποίοι θα δώσουν συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθεί στις 23 Αυγούστου συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα, ενώ στις 25 Αυγούστου η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζει τον Φιλοκτήτη του Σοφοκλή, μια τραγωδία για τον άνθρωπο. Την Κυριακή 27 Αυγούστου η κινεζική όπερα Anhui Huangmei Opera Theater φέρνει χρώμα από την Ανατολή με την παράσταση Goddess marriage, σε σκηνοθεσία Qiao Zhiliang.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δίνει συναυλία με τίτλο “Δεύτερη Ζωή” στις 28 Αυγούστου. Την σκυτάλη παίρνει στις 30 Αυγούστου η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη που παρουσιάζει το Θέατρο Αιχμή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά (1/9) με την παιδική παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» σε σκηνοθεσία/ διασκευή Δημήτρη Αδάμη από την ομάδα Μαγικές Σβούρες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στο ίδιο πλαίσιο ακολουθεί στις 2 Σεπτεμβρίου εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού επίσης από την ομάδα Μαγικές Σβούρες (ώρα 11:00 π.μ.). Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έρχονται οι Βάκχες του Ευριπίδη από το Θεσσαλικό Θέατρο σε συνεργασία με το Ελληνικό Φεστιβάλ, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρει η Μήδεια του Ευριπίδη που θα παρουσιάσει το Θέατρο Τέχνης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Κάτι ιδιαίτερο την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με την παράσταση Επιτάφιος εν Ελευσίνι του Χρήστου Δήμα. Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Άλκηστη του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου. Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου μουσική παράσταση του Κώστα Λειβαδά. Συμμετέχουν οι: Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βασίλης Σκουλας. Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου συναυλία του Λεωνίδα Μπαλάφα στο γήπεδο μπάσκετ πλατεία Μαγούλας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Ειρήνη του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, ενώ στις 18/9 το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Συναναστροφή της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Ανδρονίκης Χριστάκη. Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, Οιδίπους επί Κολωνώ του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, Ο Γάμος του Λεπρέντη του Μιλτιάδη Χουρμούζη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Θεοδώρου, από την Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας.

Πλούσιο είναι και το εικαστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Εκτός από την εικαστική εγκατάσταση της Δανάης Στράτου, “Πάνω στη γη κάτω από τα σύννεφα” στο Παλαιό Ελαιουργείο στο πλαίσιο των Αισχύλειων πραγματοποιούνται ακόμα οι εξής εικαστικές εκδηλώσεις.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: Εγκαίνια Έκθεσης Μουσείου Νεότερης Ελευσίνας ΄΄Γεώργιος Αμπατζόγλου΄΄ με το δεύτερο μέρος της έκθεσης «Βιομηχανική Ελευσίνα. Άνθρωποι και εργοστάσια 2» που θα διαρκέσει ως τις 15 Οκτωβρίου (Διοικητήριο Παλαιό Ελαιουργείο). Είσοδος ελεύθερη.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου: Εγκαίνια έκθεσης “Στοιχεία” της Δανάης Στράτου. Διάρκεια ως τις 30 Νοεμβρίου.  Πολιτιστικό Kέντρο “Λεωνίδας Kανελλόπουλος”. Είσοδος ελεύθερη.

Ιδιαίτερες στιγμές των φετινών Αισχυλείων:

– Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου μια μοναδική αναβίωση εγκαταλελειμμένων βιομηχανικών χώρων μέσω των οπτικοακουστικών τεχνών, θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο από τις 21.00 ως τις 7.00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Πρόκειται για το Industrial Revival: See the sound / Feel the Space. Βιομηχανική Αναβίωση: Δες τον Ήχο / Νιώσε το Χώρο, Audiovisual Synergy Project by Monitors. Μια δυναμική εικαστική εγκατάσταση που περιλαμβάνει Video Mapping & Video Sculpture, Vjs & Djs, Live Video Performances.

– Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται ο 3ος ημιμαραθώνιος «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού». Μια διαδρομή 21 χλμ. από την Αθήνα στην Ελευσίνα μέσω της Ιεράς Οδού.

– Από την Παρασκευή 22 ως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το 4ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς (4th HMO Herma Conference International Conference in Heritage Management Initiative for Heritage Conservation) (IHC).

Μουσικοί Κύκλοι: από τις 22 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου συναυλίες σε τζαζ, κλασικές, έθνικ, ηλεκτρονικές και έντεχνες διαδρομές. Συμμετέχουν οι Les trois Femmes, Star Wound, String Demons, Theodore, Σtella , Απόστολος Ρίζος, Κατερίνα Μακαβού. Είσοδος 5 ευρώ.

Κινηματογραφικές προβολές: από τις 19 Αυγούστου ως τις 7 Σεπτεμβρίου στο θερινό κινηματογράφο στην παραλία της Ελευσίνας. Είσοδος 5 ευρώ.

Συνοπτικά ολόκληρο το πρόγραμμα:

Εγκαίνια Εικαστικής Εγκατάστασης – Δανάη Στράτου – “Πάνω στη γη κάτω από τα σύννεφα”

Παρασκευή 9 Ιουνίου, ώρα 20:30
Παλαιό Ελαιουργείο
Είσοδος ελεύθερη για τα εγκαίνια/ Γενική είσοδος 3 €

Επιμέλεια Έκθεσης: Αλεξάνδρα Κοροξενίδη
Διάρκεια έκθεσης 9 Ιουνίου – 30 Ιουλίου & 19 Αυγούστου – 15 Οκτωβρίου

Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος- Baumstrasse  1-10 Ιουλίου 2017

Ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Αττικού Σχολείου: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη πλην της πρώτης εκδήλωσης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

12.07 | 23.07

Γενική είσοδος: 5€, κάρτα διαρκείας για όλες 20€
ώρα έναρξης παραστάσεων 21:15

Τετάρτη 12 ΙΟΥΛΙΟΥ | “ГЛУМ”- Ομάδα ΘεάτρουC. forCircus
Παρασκευή 14 ΙΟΥΛΙΟΥ | Αίας του Σοφοκλή – Σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη
Κυριακή 16 ΙΟΥΛΙΟΥ | Μία μέρα… όπως κάθε μέρα- Σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου & Γιάννη Κότσιφα
Τρίτη 18 ΙΟΥΛΙΟΥ | Ηλέκτρα του Σοφοκλή, σύλληψη: ομάδα μήνυμαL
Παρασκευή 21 ΙΟΥΛΙΟΥ | Σημείο Β – Σύλληψη: Παγώνης Δημήτρης
Κυριακή 23 ΙΟΥΛΙΟΥ | De Profundis: Η αγάπη που δε τολμά να πει το όνομα της

Κυρίως Πρόγραμμα

Παρασκευή 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Βραδιά Πανσελήνου “ΚΙΒΩΤΟΣ” με τους Μάριο Φραγκούλη & Γιώργο Περρή
Συναυλία
Αρχαιολογικός Χώρος Ελευσίνας
Είσοδος Ελεύθερη

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Γιάννης Αγγελάκας
Συναυλία
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Φιλοκτήτης του Σοφοκλή, μια τραγωδία για τον άνθρωπο
Σκηνοθεσία: Μάρθας Φριντζήλα
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Goddess marriage
AnhuiHuangmeiOperaTheater
Σκηνοθεσία: QiaoZhiliang
Παλαιό Ελαιουργείο
Γενική Είσοδος:5€

Δευτέρα 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ελευθερία Αρβανιτάκη
“Δεύτερη Ζωή”
Συναυλία
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Τετάρτη 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Φόνισσα του Παπαδιαμάντη
Θέατρο Αιχμή
Σκηνοθεσία: Γιάννη Νικολαΐδη
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Παρασκευή 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» σε σκηνοθεσία/ διασκευή Δημήτρη Αδάμη
ομάδα Μαγικές Σβούρες
Παιδική Παράσταση
Παλαιό Ελαιουργείο
Είσοδος Ελεύθερη

Σάββατο 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού από την ομάδα Μαγικές Σβούρες
ώρα 11:00 πμ
Παλαιό Ελαιουργείο
Είσοδος Ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής: aisxylia.gr/alice (περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Σάββατο 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Industrial Revival: See the sound / Feel the Space
Βιομηχανική Αναβίωση: Δες τον Ήχο / Νιώσε το Χώρο
Audiovisual Synergy Project by [ Monitors ]
Αναβίωση εγκαταλελειμμένων βιομηχανικών χώρων μέσω των οπτικοακουστικών τεχνών.
Video Mapping & Video Sculpture
Vjs&Djs
Live Video Performances
Eικαστική Εγκατάσταση
ώρα 21:00-07:00
Παλαιό Ελαιουργείο
Γενική Είσοδος 5€

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου
Βάκχες του Ευριπίδη
Θεσσαλικό Θέατρο σε συνεργασία με το Ελληνικό Φεστιβάλ
Σκηνοθεσία: Έκτορα Λυγίζου
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου
Διονύσης Σαββόπουλος
“Το Φορτηγό”
Συναυλία
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου
Μήδεια του Ευριπίδη
Θέατρο Τέχνης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων
Σκηνοθεσία: Μαριάννας Κάλμπαρη
Παλαιό Ελαιουργείο
Είσοδος με πρόσκληση από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
Επιτάφιος εν Ελευσίνι του Χρήστου Δήμα
Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου
Εγκαίνια Έκθεσης Μουσείου Νεότερης Ελευσίνας “Γεώργιος Αμπατζόγλου”
«Βιομηχανική Ελευσίνα. Άνθρωποι και εργοστάσια 2» ώρα 20.30
Διάρκεια έκθεσης: 9 Σεπτεμβρίου- 15 Οκτωβρίου
Ώρες: 19.00- 23.00
Διοικητήριο Παλαιό Ελαιουργείο
Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
3ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού»διαδρομή Αθήνα – Ελευσίνα μέσω της Ιεράς Οδού
Αγώνας 21 km εκκίνηση Κεραμικός 08:30
Αγώνας 5 kmεκκίνηση Ελευσίνα 09:00
Δήλωση συμμετοχής: https://eleusisimimarathon.gr/

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου
Άλκηστη του Ευριπίδη
Εθνικό Θέατρο
Σκηνοθεσία: Κατερίνας Ευαγγελάτου
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου
Μουσική Παράσταση Κώστας Λειβαδάς
Συμμετέχουν: Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου
Βασίλης Σκουλας
Συναυλία
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Συναυλία
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
Λεωνίδας Μπαλάφας
Συναυλία
Μαγούλα Αττικής γήπεδο μπάσκετ πλατεία Μαγούλας
Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
Ειρήνη του Αριστοφάνη
Εθνικό Θέατρο
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου
Η Συναναστροφή της Λούλας Αναγνωστάκη
Σκηνοθεσία: Ανδρονίκης Χριστάκη
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου
Εγκαίνια έκθεσης “Στοιχεία”της Δανάης Στράτου
Ώρα : 20:30
Διάρκεια: 20 Σεπτεμβρίου – 30 Νοεμβρίου
Καθημ: 18:00-21:00
Σ/Κ : 10:00-13:00 & 18:00-21:00
Πολιτιστικό Kέντρο “Λεωνίδας Kανελλόπουλος”
Είσοδος Ελεύθερη

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου
Οιδίπους επί Κολωνώ του Σοφοκλή
Σκηνοθεσία: Σταύρου Τσακίρη
Παλαιό Ελαιουργείο
Εισ. 12€ – Μειωμ. 5€

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
Les trois Femmes
Μουσικοί Κύκλοι
Αίθουσα Α Παλαιό Ελαιουργείο
Γενική Εισ. 5$

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
Star Wound
Μουσικοί Κύκλοι
Αίθουσα Α Παλαιό Ελαιουργείο
Γενική Εισ. 5 €

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
Ο Γάμος του Λεπρέντη του Μιλτιάδη Χουρμούζη
Σκηνοθεσία Δημήτρη Θεοδώρου
Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας
Παλαιό Ελαιουργείο
Είσοδος Ελεύθερη

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου
String Demons
Μουσικοί Κύκλοι
Αίθουσα ΑΠαλαιό Ελαιουργείο
Γενική Εισ. 5 €

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
Theodore
Μουσικοί Κύκλοι
Αίθουσα ΑΠαλαιό Ελαιουργείο
Γενική Εισ. 5 €

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
Σtella
Μουσικοί Κύκλοι
Αίθουσα ΑΠαλαιό Ελαιουργείο
Γενική Εισ. 5 €

Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Απόστολος Ρίζος
Μουσικοί Κύκλοι
Αίθουσα ΑΠαλαιό Ελαιουργείο
Γενική Εισ. 5 €

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου
Κατερίνα Μακαβού
Μουσικοί Κύκλοι
Αίθουσα ΑΠαλαιό Ελαιουργείο
Γενική Εισ. 5 €

Παρασκευή 22- Σάββατο 23- Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
4th HMO HermaConference
International Conference in Heritage Management
Initiative for Heritage Conservation (IHC)
Διεθνές Συνέδριο για τη Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς
*οι εγγραφές είναι ανοιχτές μέχρι και τις ημέρες του συνεδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδαinherity.org

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ 17

Εικαστική Εγκατάσταση
Δανάη Στράτου, “Πάνω στη γη κάτω από τα σύννεφα”
Επιμέλεια Έκθεσης:  Αλεξάνδρα Κοροξενίδη
Διάρκεια έκθεσης 9 Ιουνίου – 30 Ιουλίου & 19 Αυγούστου – 15 Οκτωβρίου
Ώρες : 18:00- 23:00 *Κατά τη διάρκεια παράλληλων μουσικών εκδηλώσεων η έκθεση δε θα είναι επισκέψιμη.
Παλαιό Ελαιουργείο
Είσοδος ελεύθερη για τα εγκαίνια/ Γενική είσοδος 3 €

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου
Εικαστική έκθεση “Στοιχεία” της Δανάης Στράτου
Ώρα : 20:30
Διάρκεια: 20 Σεπτεμβρίου – 30 Νοεμβρίου
Καθημ: 18:00-21:00
Σ/Κ : 10:00-13:00 & 18:00-21:00
Πολιτιστικό Kέντρο “Λεωνίδας Kανελλόπουλος”
ΕίσοδοςΕλεύθερη

Σάββατο 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Industrial Revival: See the sound / Feel the Space
Βιομηχανική Αναβίωση: Δες τον Ήχο / Νιώσε το Χώρο
Audiovisual Synergy Project by [ Monitors ]
Αναβίωση εγκαταλελειμμένων βιομηχανικών χώρων μέσω των οπτικοακουστικών τεχνών.
Video Mapping & Video Sculpture
Vjs&DjsLive Video Performances
Eικαστική Εγκατάσταση
ώρα 21:00-07:00
Γενική είσοδος 5€

«Βιομηχανική Ελευσίνα. Άνθρωποι και εργοστάσια 2»
Έκθεση Μουσείου Νεότερης Ελευσίνας ΄΄Γεώργιος Αμπατζόγλου΄΄
Διάρκεια έκθεσης: 9 Σεπτεμβρίου- 15 Οκτωβρίου
Ώρες: 18.00- 23.00
Διοικητήριο Παλαιό Ελαιουργείο
Είσοδος Ελεύθερη

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 2017

Θερινός Κινηματογράφος – Παραλία Ελευσίνας
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισ. 5€

19/8 Μαγικός Καθρέφτης- Χρήστου Δήμα
20/8 Chevalier- Αθηνας Ραχήλ Τσαγκάρη
21/8 Όντως Φιλιούνται – Γιάννη Κορρέ
22/8 Ρισάλτο- Βασίλη Βαφέα
24/8 Suntan- Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

26/8 5 Ταινίες Μικρού Μήκους:
Αλεπού- Ζακλίν Λέτζου
Limbo- Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη
Κύβος- Αλέξανδρου Σκούρα
A Job Interview -ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΑΡΟΣ
ΙΚΑΡΟΣ -Γιώργος Φουρτουνης

29/8 & 31/8 Διήμερο Αφιέρωμα στον Ορέστη Λάσκο είσοδος ελεύθερη
7/9 Park- Σοφίας Έξαρχου