Αν θέλετε ιδέες και λύσεις για τη χρήση φυτών στον κήπο, τη βεράντα αλλά και μέσα στο σπίτι σας, τότε περάστε μια βόλτα από την Κηφισιά! Τα εκθεσιακά περίπτερα της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισίας στήθηκαν σας περιμένουν!

Εκεί θα ενημερωθείτε όχι μόνο με αισθητικά κριτήρια για τα φυτά που θα επιλέξετε αλλά και λειτουργικά (εύκολη συντήρηση, βελτίωση ποιότητας ζωής, αύξηση πρασίνου, χρήσεις στην κουζίνα ). Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί φέτος σε φυτοτεχνικές λύσεις που αφορούν στην εξοικονόμηση νερού στον κήπο, με φυτά μεσογειακού κλίματος και της ελληνικής χλωρίδας.

Συνθέσεις με θαυμάσια λουλούδια από τον παγκοσμίου φήμης Robert Κoene διακοσμούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Ανθοκομικής Έκθεσης, για πρώτη φορά και αποτελουν τις πιο μοδάτες προτάσεις για στολισμό σπιτιών αλλά και εκδηλώσεων για τη φετινή χρονιά.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο , μέσα στο Άλσος θα συνδυαστούν τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών με τους ήχους της μουσικής και των τραγουδιών, τις κινήσεις των χορευτών και τις ερμηνείες των ηθοποιών  σε μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι Έλληνες παραγωγοί, που επί σειρά ετών  έχουν αναδείξει την Ανθοκομική Κηφισιάς ως κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Ανθοκομίας, φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, φέρνοντας στις καλύτερες τιμές περί τα 2200 διαφορετικά είδη φυτών! Επίσης, για 4η χρονιά, υπάρχει τμήμα του Αγροτουριστικού Πανηγυριού της Επιδαύρου, με παραδοσιακά κι αγνά προϊόντα διατροφής.