Love Death punk and smash racism! Aυτό είναι το σύνθημα που χαρακτηρίζει τους Τurbonegro, μια από τις πιο σπουδαίες μπάντες που υπάρχουν εκεί έξω και δίνουν στο rock n roll ζωή! Την Κυριακή 5 Ιουνίου στη σκηνή του Terravibe Park και στο Rockwave Festival λοιπόν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με ένα show που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό! Death punk έχει χαρακτηριστεί η μουσική τους, μα οι Νορβηγοί δεν μπορούν να μπουν σε ηχητικά καλούπια!

Μετρούν πάνω από 25 χρόνια στην συναυλιακή τους πλάτη και με μια δισκογραφία που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς!

Kαι μια μιλάμε για κοινό, τους Turbonegro ακολουθεί ένα από τα πλέον φανατικά υπό το όνομα Turbojucend που αριθμεί 1775 επίσημα παραρτήματα στον κόσμο και 2 στην χώρα μας, ένα στην Αθήνα και ένα νεοσύστατο στον Πειραιά!

Aπό τις πρώτες άγουρες και ωμές ηχητικές στιγμές του Hot Cars and Spent Contraceptives και του Ηelta Skelta, μέχρι τα ιερά ευαγγέλια του Death Punk, Ass Cobra και Apocalypse Dudes, οι Νορβηγοί έδωσαν την ευλογία τους σε ανίερα ρεφρέν που κλείνανε το μάτι στη σοβαροφανή πλευρά του rock n roll! Η glam rock αισθητική και η πανκ ψυχή γέννησαν τους Turbonegro και αυτοί δώσανε βγάλανε από την ένοχη απόλαυση τν shows τους την ενοχή.

Ακολούθησε η δεύτερη ενεργή περίοδος από το 2003 και έπειτα, όπου κάθε ενημερωμένος dj όφειλε στον εαυτό του να βάλει ένα Turbonegro τραγούδι και να εκτραχυνθεί η ατμόσφαιρα! “Get it On”, “I Got Erection” “All my Friends Are Dead”, “Fuck the World”, έως και το πρόσφατο “You Give Me Worms” μοιάζουν μόνο σαν μια μικρή αφορμή για αυτό που θα ακολουθήσει στο TerraVibe.

Rockwave Festival λοιπόν! Κυριακή 5 Ιουνίου στο Terravibe! Stay tuned!
 
Το line up μέχρι στιγμής:

The Last Shadow Puppets
Dropkick Murphys
Turbonegro
The Callas
Whereswilder

21 years… and the star still shining

Το Rockwave Festival είναι μουσική, χορός, headbanging, air-guitar, ενισχυτές, μικρόφωνα, ιδρώτας, γέλια, φιλιά, αγόρια, κορίτσια, χρώματα, ποτά, γρασίδι, μα πάνω από όλα οι στιγμές και οι αναμνήσεις των fans! Περιμένουμε λοιπόν να μοιραστούμε πολλές νέες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις στο Rockwave Festival 2016!

Δείτε το ολοκληρωμένο line up του Rockwave Festival 2016 για την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 εδώ.