Πριν 5 χρόνια το River Party ξεκίνησε μια νέα διαδρομή στην μακρόχρονη πορεία του. Έγινε πιο μεγάλο, εξελίχτηκε, προσκάλεσε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, έφερε νέους καλλιτέχνες, νέο κόσμο, εφάρμοσε καινοτομίες και δικαίωσε τη φήμη του ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας. Ήταν μια εποχή εξίσου δύσκολη με τη σημερινή, με αβεβαιότητες και νέες συνθήκες, ωστόσο οι διοργανωτές δεν δίστασαν να ρισκάρουν, να δυναμώσουν τις προσπάθειες, να βάλουν τον πήχυ ακόμα πιο ψηλά. Με σύνθημα «Κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει την χαρά» το River Party σήκωσε την αυλαία και πάλι και κέρδισε το στοίχημα συγκεντρώνοντας 50.000 κόσμου.

5 χρόνια μετά, το θερμό καλοκαίρι του 2015 συνεχίζουμε με μία σκέψη και έναν στόχο. Να μην χάσουμε τις πιο κεφάτες διακοπές μας, να μην χάσουμε την χαρά μας. Φέτος λοιπόν, μέσα απο τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, η People Entertainment Group που διοργανώνει το 37ο River Party και οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτό δεν το βάζουν κάτω, προχωρούν με νέες ιδέες και ακόμα περισσότερες προσφορές για τους fan της πιο μεγάλης γιορτής της χώρας. Γιατί είναι αλήθεια τελικά, πώς…ό,τι κι αν συμβαίνει, κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει τη χαρά!

18 Αυγούστου λοιπόν η έναρξη και μέχρι τις 23, 6 μέρες για απόλυτο ξεφάντωμα, μοναδικά live, non stop music, ευφάνταστα happenings, βουτιές στο ποτάμι, 6 μέρες για γέλια, αγκαλιές, τραγούδια και χαρά! Και για πρώτη φορά το River Party προσθέτει μία ακόμη ημέρα, γίνεται εξαήμερο και προσκαλεί τους κορυφαίους DJs του Happy People Dance Festival στις σκηνές του αποδεικνύοντας ότι είναι και παραμένει το απόλυτο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού! Δύο φεστιβάλ ενώνονται και προσφέρουν την απόλυτη διασκέδαση!

Και για να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε το φεστιβάλ σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταφέραμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τις ήδη χαμηλές τιμές των καταναλώσεων εντός του River Party και να απορροφήσουμε την αύξηση του ΦΠΑ.

Φυσικά ένα φεστιβάλ δεν είναι ζωντανό χωρίς τους καλλιτέχνες του..Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και δύο guests από το εξωτερικό, ο Grammatik και o James Arthur (για πρώτη φορά στην Ελλάδα), έρχονται στο 37ο River Party που θα είναι το καλύτερο από όλα, ένα non-stop μουσικό εξαήμερο που θα μείνει στην ιστορία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Δυστυχώς για λόγους πέραν των δυνατοτήτων τόσο του καλλιτεχνικού σχήματος όσο και της διοργάνωσης η εμφάνιση του Gramatik στο 37ο River Party δεν θα πραγματοποιηθεί.

Εξαιτίας αυτής της αλλαγής η εμφάνιση του JAMES ARTHUR μεταφέρεται για την Τρίτη 18 Αυγούστου, ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

 Δείτε αναλυτικά το ΝΕΟ line up και κλείστε θέση στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ του καλοκαιριού!

Τρίτη 18/8

James Arthur, Ζωντανοί Νεκροί, Φοίβος Δεληβοριάς, Λεωνίδας Μπαλάφας

Τετάρτη 19/8

Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Μόνικα, Μαρίζα Ρίζου

Πέμπτη 20/8

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμος Αναστασιάδης- special guest Θανάσης Αλευράς, Βήτα Πεις, Angelika Dusk, The Moka Band

Παρασκευή 21/8

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα-Θέμης Καραμουρατίδης, Μύρωνας Στρατής-Ησαΐας Ματιάμπα

Σάββατο 22/8

Maraveyas Ilegal, Γιώργος Ανδρέου-Τάνια Τσανακλίδου-Ρίτα Αντωνοπούλου-Κορίνα Λεγάκη, Ανδριάννα Μπάμπαλη-Rous

Κυριακή 23/8

Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρη Γαλάνη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιάννα Βασιλείου

6 μέρες γεμάτες μουσικής σε 4 stages, σε ένα μοναδικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι, καθιστούν το River Party όχι μόνο το απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού αλλά και μοναδικό προορισμό διακοπών για τους νέους και όχι μόνο.

Μια ξεχωριστή εμπειρία που φέτος γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη, γιατί προσφέρει μοναδικές καινοτομίες, σε επίπεδο κατασκηνωτικό, εστίασης και stages, εκτοξεύοντας το φετινό φεστιβάλ… σε άλλη διάσταση!

4 Ζώνες Κατασκήνωσης με νέα ονόματα και θεματική διάσταση

Ο Παράδεισος, η Χαβάη, το Ινδιάνικο χωριό και η Ζούγκλα (τα ονόματα προέκυψαν από την ψηφοφορία του κοινού) περιμένουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που με κέφι, τρέλα και πολλή φαντασία θα ντυθούν ανάλογα και θα περάσουν ένα 6ήμερο σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο όπως προστάζει το όνομα του κάθε χώρου!!!

Εστίαση

Γνωστός σεφ θα σχεδιάσει και θα επιμεληθεί όλο το διατροφικό πακέτο, με πιάτα που χωρίς να είναι εξεζητημένα θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν στους κατασκηνωτές την ενέργεια που χρειάζονται για ένα non-stop 6ήμερο. Kι όλα αυτά σε φεστιβαλικές τιμές!

4 Stages

Οι σκηνές του River Party γίνονται 4 για να μη σταματάει ποτέ η μουσική, από νωρίς το πρωί έως το ξημέρωμα!!!

Σημειώστε λοιπόν τα ονόματα των 4 stages:

“Riverside stage”

“Forestage”

“Into the jungle stage”

“Tequila stage”

To 37o River Party μας περιμένει και φέτος για να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Έξι μέρες με non-stop μουσική και χορό, που τις έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Stay tuned!

37ο River Party! Ζήσε το από κοντά και γίνε μέρος της μουσικής ιστορίας!