Άλλο ένα Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Χιλιάδες άνθρωποι ανέβηκαν στα δύο θέατρα «Μελίνα Μερκούρη» και

«Άννα Συνοδινού» για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν, κάνοντας την καρδιά του πολιτισμού στην καλοκαιρινή Αθήνα να χτυπάει στον Βύρωνα.

Η φετινή επιτυχία του Φεστιβάλ έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς η διεξαγωγή του συνέπεσε με τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας. Σε ένα καλοκαίρι ακυρώσεων και αναβολών, το Φεστιβάλ «στη σκιά των βράχων 2010» συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες θεατές και σημείωσε υψηλή πληρότητα, αποδεικνύοντας τα γερά του θεμέλια και το διαχρονικό του κύρος. Είναι άξιο να σημειωθεί ότι πολλές από τις εκδηλώσεις ήταν sold out.

Η παράλληλη διεξαγωγή του συνεδρίου με θέμα «Διοργάνωση Φεστιβάλ: Τάσεις, εξελίξεις και προκλήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση», με τη συμμετοχή του Παντείου Πανεπιστημίου, έδωσε θεωρητικό υπόβαθρο στην επιτυχημένη διοργάνωση που εδώ και 23 χρόνια αποτελεί αιχμή του δόρατος της πολιτιστικής Αθήνας.