Όλα όσα απαρτίζουν το καλοκαίρι μας και τα όνειρά μας για ένα 3ήμερο μακριά από την πόλη θα υπάρχουν εδώ: δυνατές συναυλίες σε ένα stage δίπλα στο νερό, πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες στη φύση, περιηγήσεις στα γύρω χωριά και ατελείωτες ώρες δράσης!

Το περιβάλλον ιδανικό: Η Λίμνη Πλαστήρα είναι ένας προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου, άλλωστε οι ντόπιοι συνηθίζουν να τη λένε η «λίμνη των 4 εποχών». Μόλις 3.5 ώρες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της Ελλάδας, είναι ο εναλλακτικός προορισμός για αυτόν το Ιούλιο, με συναρπαστικά τοπία, γραφικά χωριουδάκια, δροσιά και ευκαιρίες για αποφόρτιση, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα και τη καθεμία από εμάς!

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Plastiras Lake Festival και ετοιμάσου να το ζήσεις!

  • Πέμπτη 11 Ιουλίου

Έναρξη και παρουσίαση του Φεστιβάλ
Προβολή βραβευμένων ταινιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
Είσοδος ελεύθερη

  • Παρασκευή 12 Ιουλίου

Καντινέλια
Γιάννης Χαρούλης
Ματούλα Ζαμάνη

  • Σάββατο 13 Ιουλίου

Κοινοί Θνητοί
Εισβολέας
Λόγος Τιμής
Μεσημεριανό γλέντι με τους Ρουμπαγιάτ

  • Κυριακή 14 Ιουλίου

Παύλος Παυλίδης
Γιάννης Αγγελάκας
Villagers of Ioannina City
Μεσημεριανό γλέντι με τους Γκιντίκι

Αν είσαι πρωινός τύπος οι επιλογές είναι πολλές:

Πεζοπορίες στα μονοπάτια της λίμνης, Υδροποδήλατα και Κανό & Kayak, Mountain bike, Τοξοβολία, Ιππασία, Yoga, Τοίχος αναρρίχησης και Εργαστήρια ζωγραφικής και θεάτρου για παιδιά. Επίσης, θα ξεναγηθείς στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο και το παλιό οινοποιείο, για γνωρίσεις πως το νερό δίνει ζωή στον τόπο και να γευτείς τοπικό κρασί.

Δες πού θα μείνεις:

Η κατασκήνωση είναι σε απόσταση μόλις 150μ από τη λίμνη, πολύ κοντά στο χώρο της συναυλίας με όλες τις παροχές!

11-14 Ιουλίου το 1ο Plastiras Lake Festival ανοίγει και σε περιμένει μαζί με την παρέα σου σε μια ιδανική τοποθεσία!

Κράτα – Ταξίδεψε – Τραγούδα ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές:

Η κατασκήνωση προσφέρεται για 500 θέσεις σκηνών σε έναν περιφραγμένο χώρο με 24ωρη φύλαξη. Είναι υποχρεωτική η κράτηση ανά σκηνή με την αγορά εισιτηρίου 3€/άτομο. Δικαίωμα για κατασκήνωση έχουν μόνο όσοι επισκέπτες διαθέτουν 3ήμερο εισιτήριο! Το μέγιστο μέγεθος σκηνής είναι 2,5mx3m και θα τοποθετούνται κατά την άφιξη στο χώρο του φεστιβάλ, από τη διοργάνωση με ειδική σήμανση για τη σκηνή.

Παροχές: Χημικές τουαλέτες, ντουζιέρες, ασφαλής χώρος φόρτισης συσκευών, παρκινγκ για τα αυτοκίνητα των κατασκηνωτών. Στο χώρο θα στηθούν κιόσκια με φαγητό, καφέ, πρωινό, γλυκά, ψιλικά, τσιγάρα, είδη υγιεινής και πρώτης ανάγκης και μπαρ.