Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούλη μας καλεί να ετοιμαστούμε για μια εμπειρία που θα ταράξει τα καλοκαιρινά νερά. Γιατί για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα διοργανώνεται Φεστιβάλ Χορού που συμπεριλαμβάνει χορούς latin, ballroom, salsa, bachata, Αργεντίνικο τάνγκο, Zumba, oriental, καθώς και aqua aerobics, stretching, και φυσικά ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Χοροί του κόσμου» στο Δρέπανο, Ναυπλίου, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 3 Ιουλίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο με σεμινάρια, εκδηλώσεις και πάρα πολύ χορό.

Πιστοποιημένοι και έμπειροι χοροδιδάσκαλοι θα παραδώσουν σεμινάρια και παραστάσεις ποικίλων χορών latin, ballroom, και όχι μόνο, ενώ οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις αναμένονται να εξάψουν ακόμη περισσότερο τις καλοκαιρινές μας βραδιές σε ένα μοναδικό πανελλαδικά Φεστιβάλ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για την διαμονή των μελών του, καθώς και νέων μελών, σε κοντινά ξενοδοχεία, ξενώνες, κάμπινγκ, ακόμη και δεντρόσπιτα.

Κάντε σύντομα κράτηση για να επωφεληθείτε τις ασυναγώνιστες τιμές και να ζήσετε με πάθος μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Λίγα λόγια για τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Χοροί του κόσμου”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα και με τους μηδαμινούς πόρους του από τα μέλη του, έχει παράσχει βοήθεια σε οργανισμούς όπως στο Πίκπα της Βούλας, στην Αμυμώνη, στην Ανοιχτή Αγκαλιά, και στη Δρώ.

Ο Σύλλογος αναλαμβάνει οικειοθελώς την διεκπεραίωση κοινωνικού έργου, κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς που διέπουμε και θέλοντας όσο μπορεί μέσω των μελών του να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας και την κοινωνία γενικότερα.