Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

The Bittersweet live στο Ίλιον Plus

The Bittersweet live στο Ίλιον Plus

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 οι The Bittersweet κάνουν ένα διάλλειμα από την παραγωγή της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς "The Age of New Delirium" και ανεβαίνουν στη σκηνή του Ilion plus! Τραγούδια καινούργια αλλά και παλαιότερα από το πρώτο άλμπουμ "Dancing in the zoo",  καθώς και αγαπημένες διασκευές υπόσχονται ένα δυνατό live που θα φέρει κοντά την pop τραγουδοποιία με τη rock αδρεναλίνη.

 

Τη βραδιά θα ανοίξει το prog rock συγκρότημα Ribbons Of Euphoria.

 

Οι The Bittersweet δημιουργήθηκαν το 2007 από τον Νικόλα Αλαβάνο. Μέσα στο 2012 έκαναν το πρώτο δισκογραφικό τους βήμα με την κυκλοφορία του "Dancing in the zoo" (Minos/ EMI). Οι μουσικές τους καταβολές εντοπίζονται στη ψυχεδέλεια των 60s, το glam και progressive rock αλλά και το ευρύτερο φάσμα της pop/ rock σκηνής. Το διάστημα αυτό, ενώ συνεχίζουν να κάνουν τακτικά ζωντανές εμφανίσεις, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της μίξης του δεύτερου άλμπουμ τους "The Age of New Delirium" που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Οι The Bittersweet αποτελούνται από τους: Νικόλα Αλαβάνο (φωνή, κιθάρα), Κωνσταντίνο Κοντονίκα (μπάσο), Αντώνη Γκούφα (κιθάρα) Ντίνο Μέξη (πλήκτρα) Δημήτρη Ρίγκο (τύμπανα). 

Σχετικές ειδήσεις
14.11.2016 11:04
Οι The xx ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης τρίτης δισκογραφικής τους δουλειάς. Το άλμπουμ ονομάζεται “I See You”, περιέχει δέκα νέα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου από την Young Turks και την Feelgood Records.
Οι Social Waste με νέο άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus
16.03.2016 14:45
Οι Social Waste, το κοινωνικοπολιτικό χιπ χοπ συγκρότημα από την Κρήτη με τον Μεσογειακό ήχο, μας καλούν στην παρουσίαση του καινούριου τους άλμπουμ «Με μια πειρατική Γαλέρα» το Σάββατο 19 Μάρτη 2016 στο ΙΛΙΟΝ plus.
GravitySays_I live στο Ίλιον Plus
08.03.2016 12:35
Οι Gravitysays_i αφού ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς (Quantum Unknown – σύντομα από την Inner Ear!) συνεχίζουν μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, παρουσιάζοντας μία διαδρομή από τις παλιότερες συνθέσεις τους και ένα δείγμα από τις καινούργιες.
Οι Playground Theory με νέο υλικό live στο Ίλιον plus
15.01.2016 11:33
Τη Δευτέρα 18/1/2016 κυκλοφορεί το digital single “Rain” των Playground Theory. Πρόκειται για το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Connect The Dots” που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28/1 από την Puzzlemusik. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η πρώτη live παρουσίαση του άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus.
Νησιά στη βεράντα ...του Ίλιον Plus
11.12.2015 14:17
Η κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της συνθέτριας Αρετής Κοκκίνου, σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη, με τίτλο «Νησιά στη βεράντα», αποτελεί αφορμή για μια σπουδαία συνύπαρξη!