Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

The Education Awards 2015

The Education Awards 2015

Με γνώμονα τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις και την ενασχόληση με παράλληλες επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των σπουδών, το Mediterranean College προχωρά σε ένα ακόμα καινοτόμο βήμα για τα εκπαιδευτικά δρώμενα, με... τα Education Awards 2015, δημιουργώντας νέα πρότυπα!

 

Το πρώτο Ελληνικό, αγγλόφωνο ιδιωτικό Κολλέγιο με τη μεγαλύτερη ιστορική διαδρομή στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Ελλάδας, συγκεντρώνει – για πρώτη φορά στην Ελλάδα! – τους καλύτερους φοιτητές/αποφοίτους Ιδιωτικών Κολλεγίων, Δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ και Πανεπιστημίων Εξωτερικού, προκειμένου να διαγωνιστούν και να αναδειχθούν οι άριστοι ανάμεσά τους που θα αποσπάσουν τα φετινά Βραβεία Εκπαίδευσης. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν προταθεί από την Επιτροπή των Βραβείων Εκπαίδευσης ως οι καλύτεροι στην κατηγορία βραβείων που έχουν επιλέξουν να θέσουν υποψηφιότητα.

 

Ακαδημαϊκές Eπιδόσεις, Πρωτοτυπία στην εργασία, Ολοκληρωμένη Προσωπικότητα! Αυτά είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνει η αξιολόγηση και βράβευση των συμμετεχόντων- για να αναδειχθούν οι άριστοι ανάμεσά τους- που θα αποσπάσουν τα φετινά Βραβεία Εκπαίδευσης (Education Awards 2015).

 

Δικαίωμα συμμετοχής στα Education Awards 2015 έχουν όλοι οι φοιτητές και πρόσφατοι απόφοιτοι - από το 2013 και μετά - Ιδιωτικών Κολλεγίων, Δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ και Πανεπιστημίων Εξωτερικού.

 

Κατηγορίες Βραβείων:

Business

Marketing

Computing

Psychology

Education

Engineering

Tourism

Sports

Culinary Arts

Social Media

Health

Ειδική κατηγορία: Start-up Idea

 

νικητές , οι οποίοι εκτός από την τιμητική βράβευση, θα κερδίσουν μια υποτροφία σπουδών σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τομέα διάκρισής τους στο Mediterranean College, καθώς και ένα ραντεβού εργασίας με κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

 

Μεγάλες εταιρείες, και σύλλογοι με σημαντικό κοινωνικό έργο έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα τα Βραβεία Εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων:

Opel, Hewlett-Packard, ΜC Cain Foods, Makro, Όμιλος Πρίνου, Aldemar Hotels, Oriflame, AirfastTickets, Orange Cruises, ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η ΑΓΚΑΛΙΑ» κ.ά.

 

Η ψηφοφορία λήγει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23.59, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν, σε μια λαμπρή τελετή, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικές ειδήσεις
«Λύκειο Επιδαύρου»: Εκδήλωση από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου
24.11.2016 11:57
Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνδιοργάνωση με το Φουγάρο παρουσιάζει το Λύκειο Επιδαύρου, με ομιλητές τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και την Τζωρτζίνα Κακουδάκη.
Παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης A World not Ours
03.08.2016 15:10
Το Art Space Pythagorion παρουσιάζει μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης A World Not Ours.
1ο Faliro House | Sundance Institute Mediterranean Screenwriters Workshop: Απολογισμός
14.07.2016 14:53
Η Faliro House του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου (The Founder, Ο Αστακός, Chevalier) και το Sundance Institute διοργάνωσαν το πρώτο Faliro House | Sundance Institute Mediterranean Screenwriters Workshop, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.
Public Moments Awards: Οι νικητές του 1ου ανοιχτού διαγωνισμού φωτογραφίας & βίντεο
01.07.2016 11:38
Μία ξεχωριστή βραδιά για τους λάτρεις της εικόνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανάδειξης των νικητών των βραβείων Public Moments, του πρώτου ανοιχτού διαγωνισμού φωτογραφίας και βίντεο των καταστημάτων Public, στο Νομισματικό Μουσείο.
Δράσεις για άτομα τρίτης ηλικίας και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
10.03.2016 14:20
Με τίτλο «Παρέα στο Μουσείο» το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα με δράσεις για άτομα τρίτης ηλικίας και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.