Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Τραπέζι για Οκτώ: Παράσταση θεατρικού αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο Eliart

Τραπέζι για Οκτώ: Παράσταση θεατρικού αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο Eliart

Με δεδομένο ένα έπιπλο, ένα τραπέζι, η ομάδα που παρακολούθησε τα σεμινάρια Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού από την Αννέτα Παπαθανασίου, παρουσιάζει μια αυτοσχεδιαστική παράσταση με τίτλο «Τραπέζι για Οκτώ», το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στο Θέατρο Eliart.

 

Χωρίς κείμενο ή σενάριο , χωρίς καμία προκαθορισμένη δομή, αποφάσισαν και έφτιαξαν ένα θεατρικό έργο που περιγράφει την ιστορία ενός τραπεζιού. Δημιούργησαν σκηνές, έφτιαξαν χαρακτήρες και με απαραίτητο συστατικό την ύπαρξη του κοινού, που θα συμμετέχει ενεργά δίνοντας τις δικές του οδηγίες, παρουσιάζουν μια παράσταση, και υπόσχονται μια διαφορετική εμπειρία σε ένα πείραμα φαντασίας και παιχνιδιού.

 

Σκηνοθέτης, εξερευνητής και εκπαιδευτής θεατρικού αυτοσχεδιασμού, η Αννέτα Παπαθανασίου.

 

Στην παράσταση συμμετέχουν οι:

Ζένια Αγκιστριώτη, Ελένη Αλεξανδροπουλου, Αλκμήνη Καλογήρου, Μίμης Καπέρδος, Τόνια Ρεβελή, Σουτζιδέλη Μαρίνα, Ταλαρη-Μπαλατσουκα Ναταλια, Γιάννης Χανιώης

Σχετικές ειδήσεις
Improv Comedy Nights στο Θέατρο Άβατον
01.11.2016 11:09
Για 4η συνεχόμενη σεζόν, η ImproVIBE παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι με τον τίτλο «Improv Comedy – Πολύ Κακές Ιδέες». Οι «Bus και» και οι «Κακές Ιδέες» ανεβαίνουν στη σκηνή και δημιουργούν ολόκληρο το θεατρικό έργο εκείνη τη στιγμή.
Cinderella: όσα δεν ξέρετε, από τις Γλυκές Ρέγγες στο Θέατρο Eliart
30.09.2016 13:25
Οι Γλυκές Ρέγγες, η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού, παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου (ώρα 21.00) στο Θέατρο Ελιάρτ την παράσταση με τίτλο «Cinderella: όσα δεν ξέρετε».
Εβδομάδα Κυπριακού Θεατρικού Έργου στην Αθήνα
21.09.2016 14:02
Από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η «Εβδομάδα Κυπριακού Θεατρικού Έργου στην Αθήνα», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Από το χαρτί στη σκηνή: Τα έργα από το στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου στο Νέο Rex
07.06.2016 15:23
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τα νέα έργα των συγγραφέων που συμμετείχαν στο φετινό Στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Νέο Rex.
Αντιγόνη: με μορφή μουσικο-θεατρικού αναλογίου στο Θέατρο Ειλισσός
19.04.2016 11:23
Το Θέατρο Ειλισσός παρουσιάζει από τις 10 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου 2016, μια μουσική προσέγγιση στο πρωτότυπο των χορικών & κομμού της τραγωδίας Αντιγόνη του Σοφοκλή βασισμένη στην μετρική του κειμένου.