Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ό,τι μπορείς με ό,τι έχεις, όπου είσαι: αποκριάτικος χορός στο Bios

Ό,τι μπορείς με ό,τι έχεις, όπου είσαι: αποκριάτικος χορός στο Bios

Τα εργαστήρια Ό,τι μπορείς με ό,τι έχεις, όπου είσαι την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου διοργανώνουν χοροεσπερίδα με αποκριάτικο θέμα στο BIOS.


Θα βρεθούμε εκτός των αιθουσών διδασκαλίας για χορό και αυτοσχεδιασμό μέχρι τελικής πτώσης.


Να φοράτε άνετα ρούχα ή και όχι, μάσκες ή και όχι, μακιγιάζ ή και όχι, περούκες ή και όχι, περίεργα αξεσουάρ ή και όχι. Το πάρτι είναι μασκέ ή και όχι. 


Τη μουσική θα επιλέγει ο Κωσταντίνος Α΄.


Ο Κωνσταντίνος Α' (κατά την ΕΛ.ΑΣ Ζαχόπουλος), δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και (ρακο)συλλέκτης, επιλέγει μουσική αποκλειστικά από δίσκους 45 στροφών από τα 60s μέχρι τα 90s. Rock'n'roll, shake, disco, house και άπειραι ελαφραί και λαϊκαί επιτυχίαι: δισκάκια που χορεύτηκαν πολύ... και χορεύονται περισσότερο.

Το πάρτι είναι ανοιχτό για όλους.

Dresscode: Ό,τι μπορείς με ό,τι έχεις, όπου είσαι.

Σχετικές ειδήσεις
RELIC, η παράσταση του Ευριπίδη Λασκαρίδη στο Bios
01.12.2016 17:12
Η πολυσυζητημένη παράσταση RELIC, του Ευριπίδη Λασκαρίδη και της ομάδας OSMOSIS, μετά την επιτυχημένη περιοδεία της στο εξωτερικό (18 διεθνή φεστιβάλ σε 10 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες) και μόλις ένα μήνα πριν ταξιδέψει στο Barbican του Λονδίνου, έρχεται στο BIOS, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Ο ελληνικός χορός ξεκινά στο Φεστιβάλ Αθηνών!
29.06.2016 10:42
Το Φεστιβάλ Αθηνών μας προσκαλεί στην Πειραιώς 260 όπου θα φιλοξενούνται έργα ταλαντούχων και ανερχόμενων Ελλήνων χορογράφων για όλο το μήνα Ιούλιο!
Sync από την ομάδα Take Over στο Bios
02.06.2016 16:25
Η ομάδα Take Over παρουσιάζει στο Bios την παράσταση Sync.
Nostalgia Flamenca από την Alma Gitana Flamenco Grupo στο Half Note
30.03.2016 15:58
Η Alma Gitana Flamenco Grupο παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note την μουσικοχορευτική παράσταση “Nostalgia Flamenca”, στις 6 και 7 Απριλίου. Μουσική και χορός, πάθος και φλόγα, σε μια παράσταση που μεταφέρει τους θεατές στον κόσμο του φλαμένκο, ζωντανεύοντας την πλούσια παράδοση της Ανδαλουσίας.
Ο Ερωτόκριτος από τους Χαΐνηδες και τους κι όμΩς κινείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
29.03.2016 16:46
Μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από τις συνηθισμένες προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα Κι όμΩς κινείται (χορός/ακροβασία) στη μουσική παράσταση Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου.