Το metamatic:taf φιλοξενεί τον σαξοφωνίστα και συνθέτη Γιάννη Κασσέτα με την γνωστή πλέον μπάντα του, the Funk Wizards, στο πρώτο live για την νέα χρονιά την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 στις 22.00.

Οι Yiannis Kassetas and the Funk Wizards  θα παρουσιάσουν πρωτότυπο υλικό βασισμένο στον σύγχρονο jazz funk ήχο της Νέας Υόρκης, προσθέτοντας την προσωπική τους πινελιά με τη χαρακτηριστική υποσυνείδητη Ανατολίτικη χροιά που διακρίνει και τον ήχο της μπάντας.

Αναμένουμε το νέο τους δίσκο που ηχογραφήθηκε στο Μανχάταν με την ελίτ των νέων μουσικών της μεγαλύτερης μουσικής σκηνής στον κόσμο όπως τον Ulysses Owens Jr. και τον Adam Birnbaum.

Γιάννης Κασσέτας – σαξόφωνο

Μάνος Λούτας – ηλεκτρικό μπάσο

Απόστολος Λεβεντόπουλος  – ηλεκτρική κιθάρα

Βασίλης Ποδαράς -ντραμς

Σχετικά με το metamatic:taf

To metamatic:taf (The Art Foundation) είναι ένας οργανισμός ο οποίος από το 2009 λειτουργεί ως ανεξάρτητος φορέας με σκοπό την υλοποίηση και τη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι οποίες σχετίζονται με κάθε μορφή τέχνης. Είναι ένας ανοιχτός τόπος συνεύρεσης και διαλόγου, προσιτός και προσβάσιμος στο κοινό όλο τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα (min 200,000 επισκέπτες το χρόνο). Αποτελεί μια πλατφόρμα διακίνησης σύγχρονων ιδεών και πρακτικών, όπου η σκέψη δε διαχωρίζεται από την πράξη και ο πολιτισμός γίνεται αντιληπτός ως καθημερινή δράση και βίωμα, προσφέροντας μια συνολική καλλιτεχνική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία. Από το Σεπτέμβριο του 2012, το TAF/The Art Foundation μετονομάστηκε σε metamatic:taf και συμπληρώνει τη δράση του με την παρουσία του και στο on-line περιβάλλον μέσω της διαδικτυακή πλατφόρμας www.metamatictaf.gr, το οποίο λειτουργεί ως προέκταση των πρακτικών του, τόσο στο ελληνόφωνο όσο και στο αγγλόφωνο κοινό. Το ηλεκτρονικό metamatic:taf διατηρεί τον προσανατολισμό του φυσικού χώρου της Νορμανού, την ίδια στιγμή όμως ανατροφοδοτείται από πολλά ακόμα σύνθετα ζητήματα που τίθενται στο δικτυακό εγχείρημα. H προβολή των εκδηλώσεων του χώρου αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος του περιεχομένου του website, ενώ το κύριο σκέλος αφορά στη συγκρότηση μίας δραστήριας πλατφόρμας επικοινωνίας και συνάντησης ετερόκλητων πρακτικών σε ψηφιακό περιβάλλον.