Η Καλλιτεχνική Εταιρεία  “Ομήρου Παράφωνοι”  παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο “Χωρίς δεκάρα“, σε σκηνοθεσία Αντιγόνης Καζαντζάκη, κάθε Παρασκευή στις 20.00.

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, και συγκεκριμένα στην Κρήτη της δεκαετίας του 60’, και στην προσπάθεια ενός ζευγαριού να παντρευτεί…

Ο Μανολιός, το πιο όμορφο και πλούσιο παλικάρι του χωριού, ερωτεύεται το Λενιώ, την κόρη του πιο τζαναμπέτη και τσιγκούνη άρχοντα. Μπαίνει σε έναν αγώνα να κερδίσει τον έρωτά της, όμως τα πράγματα δυσκολεύουν με την παρουσία του πατέρα της. Έτσι αναγκάζεται να του παραχωρήσει όλη του την περιούσια, προκειμένου να την παντρευτεί, αλλά ο ίδιος μένει «Χωρίς Δεκάρα». Ο πατέρας του Λενιού, τους αφήνει στο έλεος, χωρίς καμία βοήθεια, και το Λενιώ, μην έχοντας μεγαλώσει με δυσκολίες, αρχίζει να αντιδρά.

Μία κωμωδία καταστάσεων, εμπλουτισμένη με μουσικές της Κρήτης, από τον κο.Μανώλη Μπουρλάκη, εμπνευσμένη από το κρητικό θέατρο, παιγμένη μόνο από άντρες ηθοποιούς και γραμμένη σε ιαμβικό 15σύλλαβο.

Σας περιμένουμε από Παρασκευή 10/01/2014 στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30) στο Θέατρο Άλμα, Αγίου Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15 – 17, στο Μεταξουργείο (στάση Μετρό Μεταξουργείο – έναντι κτηρίου ΟΣΕ)

Πριν την παράσταση, στο φουαγιέ του Θεάτρου σας περιμένει ζωντανή κρητική μουσική από τον κο. Μπουρλάκη, καθώς και άφθονη ρακί και κρητικοί μεζέδες για να μπούμε όλοι μαζί στο πνεύμα.

Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία “Ομήρου Παράφωνοι”

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Αντιγόνη Καζαντζάκη

Παίζουν:

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΛΤΣΟΣ 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΑΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ 

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΝΤΕΣ 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΤΑΣ 

ΜΑΝΟΣ ΤΣΟΥΤΗΣ 

Σχεδιασμοί φωτισμών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΗΣ 

Φώτα ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΝΑΣ 

Επιμέλεια Σκηνικών ΚΑΡΟΛΟΣ ΡΩΜΟΥΣΗΣ 

Κοστούμια ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ

Επιμέλεια Μακιγιάζ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΡΦΗ

Μουσική Επιμέλεια ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ 

Ζωντανή Μουσική ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ,  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ 

Δημόσιες Σχέσεις ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΖΑΙΟΥ 

Οργάνωση Παραγωγής ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΛΛΙΑ