Διπλή γιορτή για τους 15 50 η είσοδος του νέου έτους με τα γενέθλια της μπάντας! Οι 15 50, το καλύτερο ελληνικό rock συγκρότημα των τελευταίων ετών, στο Σταυρό του Νότου τη βραδιά των Χριστουγέννων και την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Οι 15 50 θα υποδεχτούν τη νέα χρονιά παράλληλα με τα γενέθλιά τους! Η θρυλική πλέον μπάντα μετρά 18 χρόνια ζωής, που θα τα γιορτάσει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Οι 15 50 δημιουργήθηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς το 1998!

Οι 15 50, που χαρακτηρίζονται για τη συναυλιακή θετική και μεταδοτική ενέργειά τους θα ερμηνεύσουν δικές τους επιτυχίες και διασκευές : «τις νύχτες ντύνομαι παιδί», «Αμερικάνο», «να καιγόμουνα», «εγώ είμαι για σένα», «σαν σταρ του σινεμά», « θεός αν είναι», «Στη Δύση», «εγώ-κοίτα με πετάω» καθώς και διαχρονικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες όπως μόνο εκείνοι ξέρουν από τα 70ς έως και σήμερα σε ένα ξέφρενο Rock party

Αυτά τα Χριστούγεννα και η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι ξεχωριστά με τους 15 50 στον Σταυρό του Νότου!

Γιορτινές βραδιές (Χριστούγεννα και παραμονή Πρωτοχρονιάς) στους Rock ρυθμούς των 15 50 ώστε να μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες των παρευρισκομένων στον Σταυρό του Νότου!