Φέτος γιορτάζουμε την μουσική, την ζωή και τα 10+2 χρόνια του ομορφότερου φεστιβάλ της Ελλάδας! Δυο χρόνια απουσίας ήταν πολλά – και τώρα ήρθε η ώρα να ξαναζήσουμε παρέα την μαγεία των συναυλιών κάτω από τα αστέρια – κάτι που θα μας θυμίσει πως η μουσική είναι η απάντηση σε όλα!

Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι- εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε.

Η μουσική γίνεται ένα με το περιβάλλον, οι αναμνήσεις γεμίζουν νότες, και το φεστιβάλ Πόζαρ περιμένει ανυπόμονα τους φίλους του που θα ζήσουν το απόλυτο μουσικό τριήμερο – μέσα σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα, για να περάσουμε ένα τριήμερο γεμάτο μελωδίες, συναντήσεις, χαμόγελα και απίστευτη ενέργεια!

13km από την ιστορική Αριδαία και 35km από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390m στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ.

Είστε έτοιμοι;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Photo credit: Γιώργος Μπαϊράμης