Εμπνεόμενος από την ξεχωριστή αύρα της Οικίας Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού, που ανακαινισμένη από το Σεπτέμβριο του 2008 λειτουργεί ως Σπίτι-Μουσείο, ο Μάριος Βουτσινάς παρουσιάζει την πιο πρόσφατη δουλειά του, καλώντας μας σε ένα πρωτότυπο, τελετουργικό Τσάι στης Κυρίας Κατακουζηνού…

Η έκθεση φιλοξενείται στον ιδανικό «μικρόκοσμο» του θαυμαστού σύμπαντος του διακεκριμένου ψυχίατρου Άγγελου και της συγγραφέως -θρυλικής καλλονής- γυναίκας του Λητώς Κατακουζηνού, περιλαμβάνει κοσμήματα και πρωτότυπα αντικείμενα που παρουσιάζονται σε διαφορετικούς χώρους του ανακαινισμένου ιστορικού αστικού διαμερίσματος.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Ιστορικός Τέχνης Ίρις Κρητικού. Οργάνωση: Ίδρυμα Ά. & Λ. Κατακουζηνού – Μάριος Βουτσινάς. Συντονισμός για την Οικία Ά. & Λ. Κατακουζηνού: Γιώργος Μαγγίνης-Σοφία Πελοποννησίου-Βασιλάκου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα κυκλοφορήσει ομότιτλο λεύκωμα-ημερολόγιο από τις εκδόσεις GEMA. Μέρος των εσόδων της έκθεσης θα διατεθεί για τους σκοπούς του Ιδρύματος Άγγελου & Λητώς Κατακουζηνού.