Μια ιδιαίτερη εμπειρία για παιδιά ηλικίας από 7 ετών και πάνω υπόσχεται η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της με αφορμή τη νέα ταινία της Disney «To Βιβλίο της Ζούγκλας» που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 21 Απριλίου από τη Feelgood (και σε 3D).

Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, μαζί με τους συνεργάτες της Πέτρο Γάλλια και Χριστίνα Κουλουμπή, εμπνέονται από την κλασσική ιστορία του Rudyard Kipling και τη σύγχρονη μεταφορά της στη μεγάλη οθόνη από τη Disney (σε σκηνοθεσία Jon Favreau) και προσκαλούν σε συνεργασία με τη Feelgood και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε ένα διαφορετικό θεατρικό δρώμενο την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία όπου θα παρακολουθήσουν αποσπάσματα της νέα ταινίας, θα διαλέξουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα, θα βιώσουν τα συναισθήματα των θαμώνων της ζούγκλας, θα εμπνευστούν, θα αυτοσχεδιάσουν, θα χορέψουν.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να ζήσετε αυτή τη μοναδική θεατρική εμπειρία.

Λίγα λόγια για την ταινία

«Το Βιβλίο της Ζούγκλας» διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί σπίτι του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν αυστηρό  πάνθηρα, και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ταινία με εξωτικά τοπία, αξέχαστους ήρωες, απεριόριστη δράση και πρωτοποριακή τεχνολογία, αφού σε τεχνικό επίπεδο η ταινία είναι ένας άρτιος συνδυασμός ρεαλιστικών γυρισμάτων και 3D γραφικών. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό για μικρούς και μεγάλους.

Από 21 Απριλίου στους κινηματογράφους μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους, από τη Feelgood και σε 3D.

Λίγα λόγια για την Κάρμεν Ρουγγέρη και την ομάδα της

Κάρμεν Ρουγγέρη: Ηθοποιός-Σκηνοθέτης-Συγγραφέας. Δημιουργός των Παιδικών Σκηνών του Εθνικού Θεάτρου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Πέτρος Γάλλιας: Χορογράφος -Ηθοποιός. Πρόεδρος των Χορογράφων της Ελλάδος.
Χριστίνα Κουλουμπή: Ηθοποιός-Σκηνοθέτης-Εικονογράφος-Ενδυματολόγος

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό και το δημιουργικό παιχνίδι:    

1. Στο θεατρικό παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν παιδιά άνω των 7 ετών χωρίς συνοδεία γονέα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (περίπου 1 ώρα)
2. Η κάθε πρόσκληση αφορά σε ένα παιδί. Σε περίπτωση που υπάρχουν αδέλφια θα πρέπει να δηλωθεί ο αριθμός και η ηλικία τους στην αίτηση συμμετοχής ώστε να μπορέσουν κι εκείνα να συμμετάσχουν στο θεατρικό παιχνίδι. Οι γονείς δεν συμμετέχουν στο θεατρικό παιχνίδι και δεν συνοδεύουν τα παιδιά, -μέσα στην αίθουσα- κατά τη διάρκειά του.