Η Panik Records σε συνεργασία με τη Sony Music και το Michael Jackson Estate κυκλοφορούν το “Thriller 40”, ένα διπλό CD set που θα περιλαμβάνει το original αριστούργημα “Thriller” κι ένα συναρπαστικό 2ο CD γεμάτο εκπλήξεις για τους θαυμαστές που θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα tracks που δούλευε ο Μάικλ Τζάκσον για το album.

Στην Αμερική, η αλυσίδα Walmart θα κυκλοφορήσει μια μοναδική έκδοση του “Thriller” album με διαφορετικό επετειακό εξώφυλλο, ενώ η αλυσίδα Target θα κυκλοφορήσει μια μοναδική έκδοση του album συμπεριλαμβάνοντας ένα “Thriller 40” vinyl slip mat. Οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες από συγκεκριμένα καταστήματα και στην Ευρώπη αυστηρά σε μόλις 40,000 περιορισμένα αντίτυπα.

Το ‘Thriller 40’ γιορτάζει την 40η επέτειο κυκλοφορίας του πιο εμπορικού όλων των εποχών παγκοσμίως. Το επικό αριστούργημα του Μάικλ Τζάκσον του χάρισε 8 βραβεία Grammy μέσα σ’ ένα βράδυ, ξεπέρασε μουσικούς περιορισμούς και άλλαξε την pop μουσική και τα μουσικά videos για πάντα. Το ‘Thriller’ έχει βρεθεί περισσότερες από 500 εβδομάδες στο album chart του Billboard, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια albums μέχρι σήμερα.