Το κατάστημα Public στην πλατεία Συντάγματος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαίρι με εκδηλώσεις χαρούμενες όπως τα χρώματα τις άνοιξης! Βιβλίο και παιχνίδι έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο Public και αυτό το μήνα και περιμένουν μικρούς και μεγάλους!

Περισσότερες λεπτομέρειες…

Σάββατο 16 Μαΐου, ώρα 12.00
Παιδική εκδήλωση: Ανακυκλώνουμε… Στων Σκουπιδιών τη Γειτονιά

Σάββατο 23 Μαΐου, ώρα 12.00
Παιδική εκδήλωση: Με Ακούει Κανείς;

Μια υπέροχη και τρυφερή ιστορία για τους μικρούς επισκέπτες του Public, που θα τους μάθει πώς να τους ακούει κανείς και πώς να τα καταφέρνουν σε μια δύσκολη στιγμή.

Δευτέρα 25 Μαΐου, ώρα 19.00
Επίσκεψη του συγγραφέα του μήνα, Τάκη Θεοδωρόπουλου :Ο συγγραφέας του μήνα για τα Public Τάκης Θεοδωρόπουλος σας περιμένει σε μια ανοιχτή συζήτηση πάνω στο τελευταίο του βιβλίο Η Μελαγχολία της Δευτέρας.

Τετάρτη 27 Μαΐου, ώρα 19.00
Ο Σαντιάγο Ροκανλιόλο στο Public: Ο Σαντιάγο Ροκανλιόλο, ένας από τους σημαντικότερους λατινοαμερικάνους σύγχρονους λογοτέχνες, αλλά και σεναριογράφος, δραματουργός, μεταφραστής και δημοσιογράφος, σας περιμένει στο Public με αφορμή το νέο του βιβλίο Αναμνήσεις μιας Κυρίας.

Σάββατο 30 Μαΐου, ώρα 12.00
Παιδική εκδήλωση: Ένα φιλάκι για τον μπαμπά : Μια μοναδική εκδήλωση περιμένει τους μικρούς επισκέπτες και τους μπαμπάδες τους. Με αφορμή την ημέρα του πατέρα που πλησιάζει, το Public ετοιμάζει μικρές και μεγάλες εκπλήξεις μέσα από μια διασκεδαστική ιστορία.