Η Αθήνα υποδέχεται για πρώτη φορά ένα επίσημο φεστιβάλ για την ελληνική hip hop σκηνή, με μερικούς από τους πιο άξιους εκπροσώπους της on stage.

Έτσι, το αθηναϊκό κοινό επιτέλους θα δει, θα ακούσει και θα θαυμάσει τα διαμάντια της δικής μας hip hop κουλτούρας σε ένα ενιαίο φεστιβάλ, υπό τον τίτλο 1st Athens Hip Hop Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη.

Εκεί για πρώτη φορά θα βρεθούν στην ίδια σκηνή οι Stavento, οι Artemis-Ευθύμης, ο Εισβολέας, ο Μηδενιστής, ο TNS, οι Σκιές, ο Stereo Mike, ο Κόμης Χ, οι Professional Sinnerz και ο TUS, προβάλλοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την φιλοσοφία της hip hop μουσικής, ενώ η  συμμετοχή  πολλών guests από τον καλλιτεχνικό χώρο θα ξαφνιάσει.
 
Το  πρόγραμμα  του Φεστιβάλ περιλαμβάνει παράλληλα επίδειξη γκράφιτι και χορό με την συμμετοχή της 12μελούς ομάδας Magma υπό την επιμέλεια του χορογράφου Παύλου Κουρτίδη.

Το 1st Athens Hip Hop Festival θα αποτελέσει την πρώτη live streaming συναυλία στη χώρα μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο τη συναυλία και τα αγαπημένα του συγκροτήματα, από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό του.

Άρα, είσαι δεν είσαι στην Τεχνόπολη στις 4 Οκτωβρίου… μην το χάσεις!