Συμμετέχουν σαν καλεσμένοι με δικιά τους αγάπη και ευθύνη  αγαπημένοι του καλλιτέχνες που ίσως είναι και δικοί σας αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Καπετάνιοι,καπετάνισσες, φλεγόμενες νεράιδες,γοργόνες,μάγκες, ξωτικά, μπάσταρδοι γιοί,παιδιά που θέλουν χορό και κυρίως ονειροπόλοι.

20 Xρόνια Eυτυχίες.

Live από τους:

  • ΜΩΖΑΙΚ
  • WEDDING SINGERS
  • Opening act: ΕΛΕΝΑ ΛΕΩΝΗ

Το live θα ανοίξει η Έλενα Λεώνη με την μπάντα της και καλεσμένους που θα κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της βραδιάς.

Θα ακολουθήσουν οι Μωζαίκ.

Η μπάντα του Μουσικού Κουτιού της ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να λείψει από την γιορτή. Γιατί αγαπιούνται, γιατί έτσι θέλει το τηλεοπτικό κοινό και γιατί αλλιώς ποιος ακούει τον Σουρούνη. Παρέα τους στην σκηνή καλεσμένοι που ίσως μάθετε πριν και άλλοι που θα μάθετε εκεί.

Η βραδιά θα κλείσει όπως πρέπει να κλείνει κάθε βραδιά. Με ηδονή,απόλαυση και ιδρώτα.

Οι Wedding Singers θα κάνουν ό,τι μπορούν να κάνουν ίσωμα τον Σταυρό του Νότου.

Συντελεστές συναυλίας

  • ΜΩΖΑΙΚ: Γιάννης Δίσκος, Δημήτρης Καζάνης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Θανάσης Τσακιράκης, Βύρων Τσουράπης, Στέλιος Φραγκούς.
  • Wedding Singers:  Θοδωρής Μαυρογιώργης, Αλέξης Σταυρόπουλος,Aντώνης Χατζηκωνσταντής,  Λάμπης Κουντουρόγιαννης 
  • ΕΛΕΝΑ ΛΕΩΝΗ

Πάνος Σουρούνης

Αν πίστευε στα βιογραφικά θα ήταν ένας ακόμα γραφικός του βίου αυτής της χώρας.

Πάνος Σουρούνης μετά από 20 χρόνια εργασίας στην δουλειά που ήθελε να κάνει μικρός αποφάσισε φέτος να το γιορτάσει από δικιά του καθαρά επιθυμία. Η εφορία τον έχει αναγνωρίσει σα μουσικό-ραδιοφωνικό παραγωγό.Δεν νιώθει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αλλά πάνω από όλα δεν θέλει να νιώθει την εφορία.

Από κάτω πάντως υπάρχει μια λίστα δουλειών του Σουρούνη. Αποφάσισε να γράψει όσες πληρώθηκε κανονικά. Σίγουρα έγραψε όσες θυμήθηκε πάντως ή θέλει να θυμάται ακόμα.