Η παιδική θεατρική παράσταση «Θρίαμβος στην Κερασοχώρα», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θριαμβεύει! Στις 3 Απριλίου 2016 στο θέατρο Καλουτά στο Νέο Κόσμο και για δύο παραστάσεις οι φίλοι του δάσους θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν για την φιλία και την αγάπη.

Οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στο Χαμόγελο του Παιδιού & στο έργο που κάνει η Εκκλησία της Ελλάδος και γι αυτό το λόγο θα βρίσκονται μαζί μας πολλά παιδιά!

Περίληψη έργου

Σ’ ένα όμορφο και γαλήνιο δάσος ζει μια καταπληκτική συντροφιά! Η Κερασούλα, το μικρό καλοσυνάτο κερασάκι, ο Κοκόρ, ο αρχηγός του κοτετσιού, ο κόκορας του δάσους, η Κοτρίν η επιστάτρια του μεγάλου κοτετσιού, η σοφή δεσποινίδα Κουκού, η έξυπνη και συμπονετική κουκουβάγια που δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα του δάσους. Τέλος ο γενναίος μας Λαγουδέλης με την ευαίσθητη καρδιά. Σα μαύρη σκιά του δάσους ζει ο Αγκάθας, το αγκάθι που πληγώνει την όμορφη παρέα μας, και φυσικά κανείς δεν τον θέλει για συντροφιά. Όμως… ο Αγκάθας αισθάνεται πολύ μόνος του, πώς θα ζήσει;

Μέσα σε όλα αυτά… η εμφάνιση του ξυλοκόπου αναστατώνει τη ζωή του γαλήνιου δάσους. Θα κατορθώσει η μικρή μας συντροφιά να τα βγάλει πέρα; Να πολεμήσει την ανθρώπινη δύναμη;

Πρόκειται για ένα έργο αφιερωμένο στο δάσος, στα ζώα και τα φυτά του, και σε όλα εκείνα τα συναισθήματα που ξυπνά η επαφή με τη φύση.

Ένα έργο γεμάτο δράση, και περιπέτεια. Με τραγούδια που εξυμνούν την φιλία, την ομαδικότητα με μηνύματα αγάπης και σεβασμού για το δάσος! Μια παράσταση που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας & Στιχουργός: Αδελφή Κεχαριτωμένη Γιαννέλου
Σκηνοθεσία & καλλιτεχνική επιμέλεια: Κατερίνα Πανταζοπούλου
Μουσική σύνθεση, Μελωποίηση & Στίχους: Γεράσιμος Ντίτσος

Κερασούλα: Κέλλυ Ανυφαντή
Αγκάθας: Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου
Κοτρίν: Ζέφη Καλπιτζή
Κοκόρ: Γιώργος Δάσκαλος
Κυρ’ Λαγουδέλης: Άγγελος Θεοφίλου
Δίδα Κουκού – Ξυλοκόπος: Φωτεινή Κεχαγιά

Κουστούμια: Γεωργία Χονδρογιάννη
Hair Styling: Εύα Πανταζοπούλου
Σκηνικά: Ράνια Αντύπα
Βοηθός Σκηνογράφου: Μανώλης Βαμβάκης
Σκιτσογράφος: Έφη Ξένου
Δ/νση φωτογραφίας: Λάκης Κυρλίδης
Video & Ψηφιακή Επεξεργασία: Ανέστης Μιχαήλ Σπανός
Φωτογραφία: Άκης Χρήστου
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Για παιδιά από 3 έως 12 ετών.
Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά