Τhis is not Romeo and Juliet

σε σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα
Ένα έργο βασισμένο στο σαιξπηρικό αριστούργημα.

Προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης-με κάθε επιφύλαξη-: 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Γιούγκερμαν

του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλoου,

Η μεγάλη επιτυχία των δύο τελευταίων ετών, έπειτα από 250 soldout παραστάσεις, συνεχίζει με 10 ακόμα παρουσιάσεις! Προγραμματισμένες ημερομηνίες παραστάσεων-με κάθε επιφύλαξη-: από 7 έως 18 Οκτωβρίου και Live streaming μεταδόσεις: Κυριακή 11 & 18 Οκτωβρίου, 19:30 ώρα Ελλάδος

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις διαδικτυακές παραστάσεις ξεκινά την 1η του Οκτώβρη μέσα από την ιστοσελίδα του θεάτρου poreiatheatre.com .

Ευρυδίκη

της Sarah Ruhl, σε μετάφραση & σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου
Η μεγάλη θεατρική επιτυχία του 2013 που αγαπήθηκε πολύ, επιστρέφει!

Προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης-με κάθε επιφύλαξη-: 11 Νοεμβρίου

Δόξα κοινή, από την Οδό Φιλελλήνων

Σύνθεση κειμένων της ποιητικής διαχρονίας μας, από τον Στρατή Πασχάλη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου Η παράσταση που συγκίνησε κοινό και κριτικούς συνεχίζει για λίγες παρουσιάσεις.

Προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης-με κάθε επιφύλαξη-: 21 Νοεμβρίου

Είναι αυτονόητο ότι στο θέατρο Πορεία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό,
ώστε κάθε θεατής να νιώθει ασφαλής!*

Θέατρο Πορεία Online

Η έκπληξη της σεζόν, ωστόσο, έρχεται ως συνέχεια εργώδους προετοιμασίας έξι μηνών: πρόκειται για μία ακόμη πρεμιέρα, την πρώτη διαδικτυακή μετάδοση παράστασης σε πραγματικό χρόνο (realtimelivestreaming), με έξι κάμερες, τηλεσκηνοθεσία επί τόπου και με τους θεατές παρόντες στην αίθουσα. Αυτή η προσπάθεια έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο είδος, το κινηματογραφούμενο θέατρο, το οποίο θα φτάσει σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις γωνιές της χώρας και του κόσμου.

Η διαδικτυακή πρεμιέρα του Γιούγκερμαν, του συναρπαστικού μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση, είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, θεατρική διασκευή του Στρατή Πασχάλη, ζωντανή μουσική της Κατερίνας Πολέμη, με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο και 25 ακόμα σπουδαίους ηθοποιούς και μουσικούς επί σκηνής.

Η παράσταση προγραμματίζεται, παράλληλα, -με κάθε επιφύλαξη- να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Πορεία στις 7 Οκτωβρίου. Θα συμμετέχουν και οι δύο διανομές που στήριξαν την παράσταση τα τελευταία 2 χρόνια, δίνοντας πανηγυρικό τόνο σ’  αυτό το πρωτότυπο φινάλε!

Μην τη χάσετε!**


*Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τον υγειονομικό έλεγχο και την τήρηση των μέτρων στο θέατρο Πορεία, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

** Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το livestreaming των παραστάσεων του Πορεία, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.


Διαβάστε επίσης:

Ο Δημήτρης Τάρλοου, η Θάλεια Σταματέλου και ο «Γιούγκερμαν»

Ο Δημήτρης Τάρλοου, ο Στρατής Πασχάλης και η εκρηκτική ποίηση της παράστασης «Δόξα Κοινή»