Στις 19 Φεβρουαρίου 2022, ο Αυστριακός superstar Falco θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του.

H Panik Records/Sony Music κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο album “The Sound of Musik” το Φεβρουάριο. Για πρώτη φορά, όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Falco από το 1981 έως 1998 θα είναι διαθέσιμες χρονολογικά, από το “Ganz Wien” μέχρι το “Out Of The Dark” σε CD, LP και 4LP Box Set.

Στο “The Sound of Musik” θα βρείτε μερικές σπάνιες και μοναδικές εκτελέσεις των επιτυχιών του:

ROCK ME AMADEUS (EXTENDED CANADIAN/AMERICAN 2022 RE-EDIT): Το 1986, αναρίθμητα mixes και edits της μεγαλύτερης επιτυχίας του Falco κυκλοφόρησαν διεθνώς. Στο σύνολό τους φτάνουν τις 12 διαφορετικές εκδόσεις. Ωστόσο, καμία έκδοση δε συνδυάζει όλα τα επιπλέον μουσικά στοιχεία που υπάρχουν σε αυτή τη κυκλοφορία.

BODY NEXT TO BODY (RADIO VERSION): Αυτό το mix κυκλοφόρησε μόνο σε ένα Γερμανικό 7″ promo CD το 1987. Σ’ αυτό το mix οι φωνές της Brigitte Nielsen πριν από κάθε κουπλέ, όπως και ένα rap του Falco στο τέλος του τραγουδιού κόπηκαν. Το mix, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερο φωνητικά του Falco και λιγότερα της Brigitte Nielsen (η οποία μπλέκεται μόνο με τη φωνή του Falco στα κουπλέ) δεν ήταν διαθέσιμη σε οποιαδήποτε μορφή μέχρι σήμερα.

DATA DE GROOVE (FULL LENGTH VERSION): Αυτό το mix συμπεριλήφθηκε μόνο στη σπάνια πλέον πρώτη κυκλοφορία της Γερμανικής έκδοσης του ομότιτλου album το 1990. Αυτό το mix έχει 20 δευτερόλεπτα περισσότερη διάρκεια από τη κανονική έκδοση και παρέμενε διαθέσιμη μόνο στις πρώτες εκδόσεις των σπάνιων αυτών CD.

Το εξώφυλλο του “The Sound of Musik“ είναι όμορφα σχεδιασμένο, στο κέντρο είναι το jacket που φορούσε στη σκηνή ο Falco, μια κόκκινη φανταστική στολή, με λεπτομέρειες από χρυσά κουμπιά και φούντες. Το διπλό βινύλιο περιλαμβάνει κι ένα poster στο οποίο απεικονίζει τον Falco να φορά αυτό το jacket.

Με αφορμή το “The Sound of Musik”, θα υπάρχουν δύο επιπλέον προϊόντα για τους θαυμαστές του:

THE BOX: Ένα box set με 3 LPs και ένα 12″ LP single. Θα περιλαμβάνει τα τρία πρώτα albums του (“Einzelhaft”, “Junge Roemer”, “Falco 3″) κι ένα 12” LP remix single με αυθεντικά remixes από τα 80s.

JEANNY Picture Vinyl: Ένα μοναδικό picture disc στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα τρία μέρη από την εποχή του Jeanny τα οποία βρίσκονται όλα μαζί σε αυτό το 12″ LP για πρώτη φορά. Εκτός του “Jeanny”, το LP περιλαμβάνει το “Coming Home (Jeanny Part 2, A Year After” και το αυτοσαρκαστικό τρίτο μέρος “Bar Minor 7/11 (Jeanny Dry)” που ηχογραφήθηκε το 1990. Ακόμη, υπάρχει μια ‘Extended Version’ του “Jeanny” διάρκειας 9 λεπτών, καθώς και το mix όπου ο Falco τραγουδά τους στίχους στα Αγγλικά.