Με μπόλικη δόση χιούμορ, φανταχτερά κοστούμια και σουρεαλιστική διάθεση οι Lost Fingers έρχονται από τον Καναδά, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, για μία high energy βραδιά στο Gazarte, με τα πιο γνωστά pop/rock τραγούδια της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 σε gipsy-swing εκδοχή!

Από τους AC/DC στον Stevie Wonders, τον Michael Jackson, τους Deee-Lite και τους Kool And The Gang, οι δημοφιλείς καναδοί παρουσιάζουν ένα φαντασμαγορικό show σχεδιασμένο για όλους τους μουσικόφιλους, τους αμετανόητους εραστές της pop κουλτούρας, αλλά και τους λάτρεις της κλασικής τζαζ.

Οι Lost Fingers έχουν συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς της τζαζ όπως ο αγαπημένος του George Harrison, Robin Nolan, o ηγέτης της μπάντας του Elton John, John Jorgenson και ο βιρτουόζος Andreas Oberg. Το όνομα του γκρουπ αποτελεί φόρο τιμής στον πρωτοποριακό κιθαρίστα και συνθέτη, Django Reinhardt, ο οποίος με σχεδόν παράλυτα τα δύο του δάχτυλα του αριστερού του χεριού, αναγκάστηκε να εφεύρει νέα τεχνική στην τζαζ κιθάρα που είναι πλέον μουσική παράδοση στη γαλλική τσιγγάνικη κουλτούρα.

Με πάνω από 400.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και μία σειρά από best seller άλμπουμ στον Καναδά,  οι Lost Fingers ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση ανά τον κόσμο, από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Ευρώπη, μέχρι την Λιθουανία, την Τουρκία, τα Αραβικά Εμιράτα, τη Νέα Καληδονία και την Κολομβία.

Μία high energy, gipsy-swing βραδιά με ψήγματα blue grass και με πολύ χιούμορ, μουσικότητα, χαμόγελα, φαντασμαγορικά κοστούμια, σε συνδυασμό με τους πιο επιδέξιους μουσικούς επί σκηνής, να βρίσκονται την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στο Gazarte!

The Lost Fingers: http://www.thelostfingers.com