Ένα νέο ταξιδιωτικό και πολιτιστικό web.tv, με όμορφες προτροπές για ολιγοήμερα ταξίδια ή και σύντομες αποδράσεις, αλλά και προτάσεις καθημερινού πολιτιστικού ενδιαφέροντος, άνοιξε τις “πόρτες” του στους χρήστες του διαδικτύου, έτοιμο να δώσει λύσεις αλλά και να τους βοηθήσει στην τελική επιλογή επιθυμίας τους.

Το άρτι αφιχθέν www.ExploringGreece.tv είναι ένα διαδικτυακό κανάλι που το περιεχόμενό του στηρίζεται σε videos που αποτελούν ταξιδιωτικές προτάσεις αλλά και πολιτιστικές επιλογές.

Οι εκπομπές “Γνωρίζοντας την Ελλάδα” και “Γνωρίζοντας την Αττική”, που αποτελούν τη βάση δημιουργίας του site, μέσα από μια μακρά πορεία παραγωγών, προβάλλουν και αναδεικνύουν κάποιους προορισμούς της Ελλάδας από τη νησιωτική και ηπειρωτική επικράτεια με στόχο τη γνωριμία μαζί τους για μια ολιγοήμερη ή πολυήμερη επίσκεψη, καθώς και της Αθήνας και της ευρύτερης περιφέρειας της Αττικής, για μια σύντομη απόδραση ή έναν μικρό περίπατο.

Οι προορισμοί παρουσιάζονται μέσα από την αφήγηση ενός παρουσιαστή σε ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό, που συνθέτει μία εκπομπή και με τρόπο ώστε η οπτικοακουστική πληροφορία που δίνεται να εμπνέει τον χρήστη και να τον εξοικειώνει με αυτούς, αφορά δε στην ιστορία, στο φυσικό περιβάλλον, στα αξιοθέατα του τόπου, μέσα από μια συνδυαστική ματιά τουριστικής ανάδειξης και χρηστικής ενημέρωσης.

Η νέα πρόταση του www.ExploringGreece.tv, που εντάσσεται δυναμικά στο περιεχόμενό του, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να πλοηγηθεί σε μια καινούργια ενότητα, που δεν είναι άλλη από εκείνη του πολιτισμού, τομέας άρρηκτα συνδεδεμένος με τον βασικό σκοπό ύπαρξης του τουριστικού περιεχομένου.

Έτσι, το www.ExploringGreece.tv, μέσα από τις σελίδες του έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ενημέρωση και προβολή των πολιτιστικών δρώμενων στην Αθήνα μέσω της εκπομπής “7 Μέρες στην Αθήνα”, που επιμελείται και παρουσιάζει η γνωστή δημοσιογράφος κ. Στέλλα Παπαδοπούλου.

Η εκπομπή αποτελεί ένα πολιτιστικό μαγκαζίνο, εβδομαδιαίας αναφοράς, που προβάλλει ό,τι σχετίζεται με την Τέχνη και τον Πολιτισμό και εξελίσσεται στην Αθήνα, μέσα από επιτυχημένα videos που δημιουργήθηκαν με άρτια σκηνοθετική επιμέλεια και διανθίστηκαν με πληροφορίες ικανές να προσελκύσουν τον θεατή και να του προσφέρουν κίνητρο και ενδιαφέρον για μια έξοδο στην πολιτιστική πρωτεύουσα.

To www.ExploringGreece.tv ήρθε για να μείνει και να συνοδεύσει τις ταξιδιωτικές αναζητήσεις, τις ευκαιριακές αποδράσεις και την αθηναϊκή πολιτιστική ενημέρωση, ώστε οι προσδοκίες να γίνουν πραγματικότητα και η διασκέδαση απόφαση επιλογής.

Μέσα από τη δυναμική του κυβερνοχώρου με πλοηγό τη διάθεση και προορισμό γωνιές της Ελλάδας που κρύβουν μέσα τους μυστικά, εκπλήξεις και ευχάριστες προκλήσεις, το “πάντρεμα” του ταξιδιωτικού με το πολιτιστικό περιεχόμενο που προβάλλεται, βρίσκει το μοναδικό συναπάντημά του στο καινούργιο site που αναζητά την γνωριμία σας!

Το ψηφιακό περιεχόμενο που εμπεριέχεται στο www.ExploringGreece.tv και αφορά στο τουριστικό του υλικό (“Γνωρίζοντας την Ελλάδα” και “Γνωρίζοντας την Αττική”) αποτελείται από videos η δημιουργία των οποίων ξεκίνησε από το 2013 και σταδιακά εξελίχθηκε, εμπλουτίστηκε και συμπληρώθηκε με άλλα που προβάλλουν τους μέχρι αυτή τη στιγμή αναρτημένους προορισμούς με προοπτική μελλοντικής ενσωμάτωσης άλλων η παραγωγή των οποίων βρίσκεται προ των πυλών ολοκλήρωσης.

Η εκπομπή “7 Μέρες στην Αθήνα” είχε ξεκινήσει την προβολή της επίσης την ίδια περίοδο και μετά από μια μικρή περίοδο αποχής, με ανανεωμένη διάθεση και με νέα παρουσιάστρια προβάλλει την πολιτιστική της ενημέρωση πάνω στο ίδιο μοτίβο της προϋπάρχουσας και με δυναμική που ευελπιστεί να συνεισφέρει και να προσελκύσει στα δρώμενα της αθηναϊκής κουλτούρας.

Το περιεχόμενο και των τριών εκπομπών υπήρχε στη διάθεση των χρηστών του Youtube αλλά και στο site myGreece.tv, ενώ από τώρα και στο εξής βρίσκεται ενσωματωμένο στο www.ExploringGreece.tv που προσβλέπει να το αγκαλιάσουν οι επισκέπτες του και να το αναδείξουν σε σημείο αναφοράς της επιλογής τους, καθώς θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό που θα καλύπτει το ενδιαφέρον τους σε όλο και περισσότερα θέματα και τομείς.

Το www.ExploringGreece.tv είναι μια παραγωγή της Viewmax Media για λογαραισμό της εταιρίας IMAGING, με σκοπό την προβολή της Ελλάδας και των προορισμών της καθώς και την ανάδειξη του πολιτιστικού χαρακτήρα της Αθήνας και την προώθηση προτάσεων ψυχαγωγίας.