Οι Εκδόσεις Ψυχογιός εξασφάλισαν την έκδοση στην Ελλάδα των βιβλίων του φημισμένου Dan Brown, αρχής γενομένης από το βιβλίο με τίτλο «Inferno», που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 4 Ιουλίου 2013.

Ο Dan Brown είναι ο συγγραφέας μιας σειράς μυθιστορημάτων που έχουν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των ευπώλητων βιβλίων. Περισσότερα από 200.000.000 αντίτυπα έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο, ενώ οι γλώσσες μετάφρασης φτάνουν τις 52!

Δύο από τα βιβλία του έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, ενώ ετοιμάζεται και η τρίτη ταινία. Το 2005 ο Dan Brown χαρακτηρίστηκε σαν ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό TIME.

Στις 14 Μαΐου θα είναι ι διαθέσιμη η αγγλική έκδοση του νέου πολυαναμενόμενου βιβλίου. Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για τη μετάφρασή του. Από το Φθινόπωρο, θα είναι διαθέσιμα από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και όλα τα προηγούμενα έργα του συγγραφέα .

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον βρίσκεται σε ερευνητικό ταξίδι στην Ιταλία, μαγνητισμένος από μια υπόθεση που περιστρέφεται γύρω από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη και, ειδικότερα, την Κόλαση, ένα από τα πιο σπουδαία αλλά και μυστηριώδη και αινιγματικά αριστουργήματα της λογοτεχνίας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Λάνγκτον θα αναμετρηθεί με προκλήσεις απρόσμενες και άκρως επικίνδυνες και θα διαχειριστεί ένα σκοτεινό γρίφο που, τελικά, θα τον οδηγήσει σε ένα λαβύρινθο καμωμένο από κλασικά έργα τέχνης, μυστικά περάσματα και επιστημονικές ανακαλύψεις ενός αλλόκοτου μέλλοντος. Η σκοτεινή, επική ποίηση του Δάντη γίνεται μίτος στην προσπάθεια του Λάνγκτον να βρει απαντήσεις και κάποιον άνθρωπο να εμπιστευτεί προτού ο κόσμος αλλάξει για πάντα, με τρόπο ανεπανόρθωτο. Στα περίφημα μυθιστορήματα Κώδικας Da Vinci , Illuminati και Το Χαμένο Σύμβολο, όλα διεθνή μπεστ σέλερ, ο Dan Brown είχε χρησιμοποιήσει ένα εξαίσιο μίγμα από ιστορία, τέχνη, κώδικες, σύμβολα. Στο καινούργιο και τόσο αναμενόμενο έργο του, ίσως το πιο ώριμο και συναρπαστικό απ’ όλα τα προηγούμενα, επιστρέφει στα πλέον βασικά και ουσιώδη στοιχεία της τέχνης του και γράφει το πιο υψηλών απαιτήσεων θρίλερ που μας έχει δώσει έως τώρα.