Οι Εκδόσεις Μάρτης και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και μας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, στον Ευριπίδη στην Κηφισιά, στην παρουσίαση του βιβλίου Επτά παραμύθια μία ιστορία: ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, του Γιώργου Νανούρη, σε εικονογράφηση Φίλιππου Φωτιάδη.

Ελάτε να γνωρίσετε τους ήρωες του βιβλίου και να τους δείτε να ζωντανεύουν σε μια διαδραστική αφήγηση παρέα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα», τα «Κόκκινα παπούτσια», η «Πριγκίπισσα και το μπιζέλι», ο «Ξύλινος στρατιώτης», το «Μαγικό σεντούκι», ο «Χιονάνθρωπος» και το «Έλατο» είναι επτά από τα πιο κλασικά και αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Νανούρης τα συνυφαίνει σε μία ευφάνταστη ιστορία και ο Φίλιππος Φωτιάδης τα ζωντανεύει με την ξεχωριστή του εικονογράφηση. Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν!

Η έκδοση βασίζεται στην παράσταση «Τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη, που παρουσιάζεται στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από τον Δεκέμβριο 2017 έως τον Ιανουάριου 2018 με τη συμμετοχή μουσικών της Καμεράτας υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Βλάχου.

Για παιδιά από 4 ετών


Διαβάστε επίσης:

Επτά παραμύθια μια ιστορία – Γιώργος Νανούρης