Η Stradaσε συνεργασία με τη Village, παρουσιάζει την κωμωδία του Αντονί Μαρσιανό με τίτλο “Τα παλιόπαιδα” η οποία θα προβάλλεται από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 στους κινηματογράφους Αίγλη Ζαππείου και Ριβιέρα και από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις υπόλοιπους Κινηματογράφους.

 

Σύνοψη:

Ο Τομά (Μαξ Μπουμπλίλ) μόλις αρραβωνιάστηκε την κοπέλα του Λολά (Μελανί Μπερνιέ), επισκέπτεται τους γονείς της Ζιλμπέρτ (Αλέν Σαμπά) και Σουζάν (Σαντρίν Κιμπερλέν) για να τους γνωρίσει και να τους ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα. Ο Ζιλμπέρτ, παραιτημένος και απογοητευμένος από την συμβατική του ζωή, ως οικογενειάρχης, αντιμετωπίζοντας κρίση μέσης ηλικίας, προσπαθεί να πείσει τον μελλοντικό γαμπρό του να μην κάνει το ίδιο λάθος με εκείνον. Οι δυο τους λοιπόν, ξεκινούν μαζί μια νέα ζωή γεμάτη κραιπάλες και περιπέτειες, πεπεισμένοι ότι η ελευθερία που ψάχνουν είναι κάπου… εκεί έξω! Τι κόστος όμως έχει η επιλογή να ακολουθήσουν τα εφηβικά τους όνειρα;

 

Για την ταινία:

Μια ταινία για τους άνδρες που μένουν πάντα παιδιά και για τις γυναίκες που τους συντροφεύουν. Ρομαντική, συγκινητική, αλλά παράλληλα απολαυστικά αστεία, η κωμωδία από την Γαλλία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στη χώρα μας, ως ταινία έναρξης του 14ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος. Από την θρυλική εταιρεία Gaumont, που έφερε στις αίθουσες τη περσινή μεγάλη επιτυχία «Οι Άθικτοι», «Τα Παλιόπαιδα» αποτελούν την έκπληξη της φετινής χρονιάς με 1.800.000 θεατές στη Γαλλία!

 

Σκηνοθεσία: Αντονί Μαρσιανό

Σενάριο: Μαξ Μπουμπλίλ, Νοέ Ντεμπρέ, Αντονί Μαρσιανό

Παίζουν: Αλέν Σαμπά, Σαντρίν Κιμπερλέν, Μαξ Μπουμπλίλ, Μελανί Μπερνιέ

Διάρκεια: 95 λεπτά

Χώρα: Γαλλία

Έτος: 2013

Είδος: Κωμωδία

 

Βραβεία – Συμμετοχές:

– Ταινία έναρξης του 14ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος, σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Avant premiere στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας.