Αν οι Rolling Stones είναι οι γερόλυκοι της ροκ, τότε ο γερο Lemmy και η υπόλοιπη βρωμοπαρέα των Motorhead, είναι τα γουρούνια της μέταλ! Τόσο βρώμικοι και ζόρικοι που ακούγονται στις πιο υψηλές εντάσεις. Αααργκκκκ!

Αν οι Rolling Stones είναι οι γερόλυκοι της ροκ, τότε ο γερο Lemmy και η υπόλοιπη βρωμοπαρέα των Motorhead, είναι τα γουρούνια της μέταλ! Τόσο βρώμικοι και ζόρικοι που ακούγονται στις πιο υψηλές εντάσεις. Αααργκκκκ!Τα μέταλλα δεν διαβρώνονται (εύκολα) με το χρόνο. Τα χέβι μέταλλα τουλάχιστον ποτέ! Οταν ανακοινώνονται ονόματα συγκροτημάτων της τάξης και της κλάσης των Motorhead, το κεφάλι και τα άνω και κάτω άκρα ταλαντώνονται με μανία, στη θύμηση και μόνο των τόσων δυνατών ήχων τους (σ.σ. προσωπικά τη «βρίσκω» με το Ace of Spades)!


Εντάξει, άλλα κινούνται από κακοπροαίρετη διάθεση για την τάχα μεγάλη ηλικία των μελών και τα λοιπά και τα λοιπά. Ο γερο Lemmy όμως και η υπόλοιπη σκ…παρέα, δεν παρατάνε έτσι απλά την κιθάρα τους για να αράξουν σε κάποια κουνιστή πολυθρόνα! Ο έκλυτος βίος, οι παντός ειδών καταχρήσεις –μπύρες, Jack Daniels, χάπια (όχι για τη πίεση)- δεν παίρνουν έτσι απλά σύνταξη.Η πιο φασαριόζικη και ζόρικη μπάντα της Αμερικής έπειτα από περίπου 30 χρόνια στις live πιάτσες του κόσμου, έρχεται και στη χώρα μας την Τρίτη 12 Ιουνίου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη και την επομένη 13, στο Oλυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού.INFO
Για το live της Θεσσαλονίκης: Προπώληση 48ευρώ
Για το live της Αθήνας: Προπώληση 40ευρώ και Ταμείο 45ευρώ


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΤΙCKET HOUSE Aθήνα
Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) Τηλ: 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη
Εθν. Aμύνης 20 Τηλ: 2310 253630

TICKET HOUSE @ PMW
PMW
Αθήνα: Πανεπιστημίου 66 & 28ης Οκτωβρίου 2 τηλ: 210 3803030
Μαρούσι: Λεωφ. Κηφισίας 73 (εντός ψυχαγωγικού κέντρου Cosmopolis) τηλ :210 6197690


ΤΙCKETPRO.GR ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΟΝ LINE

www.ticketpro.gr 24 ώρες το 24ωρο